Heartbeat Corvette Club

Corvette Fame

Datum
-
Aanvang
(op 07.07.2007)
Locatie

Holland Casino
Cauberg
Valkenburg (L)

Navigatie: Google Maps  | Waze

Zoals iedereen op de meetingagenda heeft kunnen zien vindt op 7 en 8 juli weer Corvette FAME in Valkenburg plaats. Dit is de 5e keer dat het georganiseerd wordt en het is dus een jubileumuitvoering.

Een aantal zaken is anders geregeld dan de voorgaande edities. Eén van de belangrijkste verschillen is dat alle 3 de Nederlandse Corvette Clubs hun medewerking verlenen aan FAME. Wij, als Nederlandse Corvette clubs, zouden het dan ook erg leuk vinden als zoveel mogelijk leden dit jaar naar FAME gaan en er de drukst bezochte editie van maken.

Op dit moment worden ook zoveel mogelijk buitenlandse relaties van de clubs benaderd om het internationale karakter van FAME sterker te maken. Om een indruk te geven wat er allemaal gaat gebeuren tijdens FAME een korte opsomming van wat er tot nu toe bekend is:
* Twee dagen lang vertoning van films over Corvettes in de racerij.
* Tourtocht door het prachtige Limburgse land, waarbij we bij terugkomst met z'n allen een glas champagne heffen op de 5e editie van FAME.
* Taxatie van je auto door DEKRA tegen een aantrekkelijk tarief.
* Twee prijsuitreikingen: één door een sponsor van FAME en één via jurering door alle bezoekers met een Corvette. Om in aanmerking te komen voor een prijs die via jurering door alle bezoekers uitgereikt wordt, moet je wel op zondag aanwezig zijn. Deze prijsuitreiking zal zondagmiddag om 14.00u op het terrein plaatsvinden en de winnaars mogen dan hun auto nog even showen.
* Je kunt je eigen racetalent tonen op een racesimulator waarop je een Formule 1 Gp of de Indy 500 tegen iemand anders kunt racen.
* De bar op het midden van het terrein komt op veler verzoek weer terug.
* Uiteraard nog meer stands met onderdelen, model auto's etc.
* Kroymans zal aanwezig zijn met een stand met een aantal Corvettes.
* De Nederlandse afdeling van de NCRS zal aanwezig zijn en haarfijn uitleggen hoe een Corvette gejureerd wordt.

Verkoop van spullen vanuit de eigen auto is tijdens FAME niet toegestaan. Heb je veel spullen te koop kun je voor €75 een marktkraam huren bij de FAME organisatie. Dat hoeven niet persé Corvette-gerelateerde spullen te zijn, alles mag: sieraden, kleding etc. Als je andere mensen kent die graag met een marktkraam op FAME willen staan, ook zij kunnen zich aanmelden bij de FAME organisatie.

De entreeprijs voor FAME is net als voorgaande jaren  €10. Wij zouden het leuk vinden als wij als Heartbeat Corvette Club  natuurlijk met ontzettend veel leden vertegenwoordigd zijn op FAME 2007.

Als je wil weten hoe Valkenburg er uitziet of je wil in Valkenburg overnachten, kijk dan op www.valkenburg.nl. Wil je meer over FAME te weten komen of een marktkraam huren, kijk dan op www.corvette-fame.com.

Ik hoop veel van jullie met je Corvette te zien in Valkenburg op 7 én 8 juli.

Wim

Mid America MotorworksDutch Corvette Supplies Parts SpecialistArtonAutoschade W. vd Waalwww.ONDERDELENshop24.comhttp://besteOnderdelen.NL