Heartbeat Corvette Club

60 jaar Corvette

Datum
Tijd
tot
Locatie


Van Oldenbarneveldtstraat 85a
6828 ZN    Arnhem

Navigatie: Google Maps  | Waze

Het is 30 juni 2013 precies 60 jaar geleden dat de eerste Corvette in Flint Michigan, USA van de lopende band liep. Op deze dag houden de Nederlandse Corvette Clubs een gezamenlijke meeting ter ere van het 60-jarig bestaan van hun clubauto.

Deze drie clubs, NCRS Dutch Chapter, Heartbeat Corvette Club en Stingray’82 hebben in het bedrijfspand van Hooper International in Arnhem een leuke locatie gevonden. Zowel binnen als buiten kan worden genoten van de aanwezige Corvette’s en van diverse activiteiten. Op het terrein zullen naast een tentoonstelling met diverse speciale uitvoeringen en anniversary modellen ook de nodige Corvette gerelateerde bedrijven en diverse clubs zich presenteren.

Kortom, je hoeft geen Corvette te hebben om van dit icoon te smullen en achter het stuur te zitten. Ben je enthousiast geworden, zet dan 30 juni in je agenda en kom een dag sfeer snuiven van Amerika’s enige echte sportauto!

Mid America MotorworksDutch Corvette Supplies Parts SpecialistArtonAutoschade W. vd Waalwww.ONDERDELENshop24.comhttp://besteOnderdelen.NL