Heartbeat Corvette Club

Feestavond

Datum
Aanvang
Einde
Locatie

Van der Valk Vianen
Prins Bernhardstraat 75
4132 XE    Vianen

Navigatie: Google Maps  | Waze

De feestavond is dit jaar op 9 november in de Montrealzaal bij hotel van der Valk in Vianen.

Leden die hier eerder geweest zijn, weten hoe gezellig het is. Leden die nog nooit geweest zijn weten niet wat ze missen. Het is een lekker ontspannen avond, waar je met “lot” genoten de hele avond over Corvettes kunt kletsen.

Ben je minder van het kletsen, maar meer van het bewegen, dan zijn er mogelijkheden! Er is een band en er is een dansvloer, dus je kunt helemaal los gaan als je wilt. Ben je nog nooit geweest en denk je “ik ken helemaal niemand”, geen probleem. Leden van de Heartbeat Corvette Club zijn niet eenkennig en je leert heel snel mensen kennen. Elk jaar zijn er leden die voor het eerst op de feestavond zijn en die hebben altijd een leuke avond!

Uiteraard houden we tijdens deze avond weer de onovertroffen Heartbeat Corvette tombola, waar je prachtige Corvette gerelateerde prijzen kunt winnen. Natuurlijk is er ook weer de uitdaging van de Corvette quiz, waarmee je toegangskaarten voor het feest van volgend jaar kunt winnen. Ik weet uit betrouwbare bron dat er leden zijn die al jaren achter elkaar met een gewonnen kaart naar het feest komen.

Omdat het dit jaar weer een jubileum jaar is, pakken we groter uit met het eten. Aan het begin van de avond staat er een heerlijk buffet klaar met voorgerechten, warme en koude hoofdgerechten en een heerlijk toetjes buffet. Niet van te voren eten dus.

En last but not least, krijgt iedereen aan het eind van de avond de nieuwe kalender. Deze kalender is speciaal gemaakt voor HCC leden die op de feestavond komen.

Mocht je na dit geweldige feest willen blijven slapen in het hotel, dan kun je zelf een kamer reserveren. Vermeld je daarbij dat je van de Heartbeat Corvette Club bent, dan krijg je korting. Het telefoonnummer van het hotel is 0347-325959.

De avond begint dit jaar om 19.00u en is om 01.00u weer afgelopen. Jullie worden ontvangen met een hapje en een drankje en vanaf 19.30 u is het buffet open.

Dit alles kost slechts €15 per persoon en in principe kun je twee kaarten per lid kopen.

De kaarten zijn te bestellen door het geld over te maken op rekeningnummer 6805164, tnv Ledenadministratie Heartbeat Corvette Club. Zet bij de opmerkingen het aantal gewenste kaarten en je lidnummer

We hopen zoveel mogelijk van jullie te zien!

Het bestuur.

Mid America MotorworksDutch Corvette Supplies Parts SpecialistArtonAutoschade W. vd Waalwww.ONDERDELENshop24.comhttp://besteOnderdelen.NL