Heartbeat Corvette Club

Meeting Noord Geannuleerd

Datum
Tijd
tot
Locatie


De Knobben
Drachten

Navigatie: Google Maps  | Waze

Meeting Noord is helaas GEANNULEERD. Het volgende bericht staat op de website van Dragrace Drachten:

"Zoals jullie begrepen hebben waren er véél te weinig inschrijvingen om de Drachten Finals te organiseren. Wij hebben alles en iedereen nog de kans gegeven om na de sluitingsdatum toch nog in te schrijven. Ook is iedereen in de email er op gewezen hoe belangrijk dit is om toch nog de Drachten Finals te organiseren. Alles maar dan ook alles is er aan gedaan maar helaas is het niet verantwoord om dit door te zetten."


Er was nog geen lokatie bekend voor de meeting Noord, maar die is inmiddels gevonden. We gaan met de Heartbeat Corvette Club op bezoek bij de Dragrace in Drachten! Dit betekent helaas wel dat we moesten schuiven met de datum naar 18 augustus.
Dragracen is de ultieme snelheidssport. In verschillende klassen rijden de deelnemers zo snel mogelijk de kwartmijl. Uiteraard zijn er allerlei regels verbonden aan deze sport. Te veel om hier op te noemen. Maar het is wel leuk om je enigszins in de sport te verdiepen, voordat je naar de races gaat kijken. De Dragrace Drachten vindt plaats op de airstrip van Drachten.

LET OP: Als het 18 augustus regent, gaan de races niet door en dus ook deze meeting niet. Die zal dan verschoven worden naar een latere datum. Mocht je 18 augustus twijfelen over het weer, wij zullen op onze digitale kanalen (facebook en forum) aangeven of het doorgaat of niet.

Aanvang: de races beginnen om 10.00u, dus wij staan vanaf 9.30 voor je klaar.

Lokatie: De airstrip van Drachten ligt vlak aan de A7/N31. Uiterst makkelijk bereikbaar via afrit 30A van de A7

Mid America MotorworksDutch Corvette Supplies Parts SpecialistArtonAutoschade W. vd Waalwww.ONDERDELENshop24.comhttp://besteOnderdelen.NL