Heartbeat Corvette Club

Meeting Oost

Datum
Tijd
tot
Locatie


Grintweg 6
7604 PV    Almelo

Navigatie: Google Maps  | Waze

Meeting Oost stond voor dit jaar gepland op 31 augustus. Door diverse oorzaken is ervoor gekozen deze te ruilen met meeting Zuid en de meeting zal hierdoor plaatsvinden op zondag 28 september 2014.

De locatie voor deze meeting is Camuco Automotive te Almelo. Camuco Automotive is een kleinschalig, RDW gecertificeerd autobedrijf met als specialiteit de in- en verkoop, onderhoud, (totaal) restauratie en stalling van (klassieke) USA automobielen. Het bedrijf is ontstaan door de mateloze passie voor de klassieke Amerikaanse auto’s, waardoor er in de afgelopen decennia een enorme hoeveelheid ervaring en kennis is opgedaan.

Camuco Automotive heeft de beschikking over een banden/poets brug, een 3500 kg 2 koloms brug alsmede tweevierkolommers, waarvan één 4000 kg extra lang en breed voor de grotere Amerikanen en pickup’s. Hierdoor is het ook mogelijk tijdens de meeting een (klein) technisch probleem na te (laten) kijken, en hierbij eventueel uitleg te laten geven aan de geïnteresseerden.

Voorafgaand aan de meeting is er de mogelijkheid om nog een korte tourrit te rijden door het mooie Twentse landschap. Startpunt hiervoor is de Carpoolplaats bij afrit 30 op de A35 bij Almelo-Zuid/Ootmarsum [N349]. Hier zal vanaf 11 uur de routebeschrijving uitgedeeld worden waarna u op eigen gelegenheid, of samen met anderen de route kunt gaan rijden.

Mocht u rechtstreeks naar de meeting locatie willen gaan, vindt u hieronder het adres:

Camuco Automotive B.V.
Grintweg 6
7604 PV  Almelo

Hier bent u vanaf 12u van harte welkom! Wij hopen u graag te mogen verwelkomen op deze meeting.

Tot dan!!

Harry Idema
Koen Voortman

 

Meeting Oost op facebook

 

Mid America MotorworksDutch Corvette Supplies Parts SpecialistArtonAutoschade W. vd Waalwww.ONDERDELENshop24.comhttp://besteOnderdelen.NL