Heartbeat Corvette Club

Meeting Zuid

Datum
Tijd
tot
Locatie


Noord Brabantlaan 1a
5652 LA    Eindhoven

Navigatie: Google Maps  | Waze

Zondag 7 september 2014 organiseren Janneke Hagen en Walter Gerlach een meeting op een unieke locatie. U bent dan vanaf 12u. van harte welkom in Eindhoven bij het Evoluon.

Het gebouw heeft een futuristische op een vliegende schotel gelijkende koepel en was bedeoeld als uithangbord voor de technologische vooruitgang en met name die aspecten waarbij het Eindhovense bedrijf Philips betrokken was.

Deze meeting zal in het teken staan van fotografie en film, de auto's worden opgesteld langs de vijver aan de achterkant van het Evoluon wat hopelijk mooie foto's gaat op leveren.

Vanaf 13.00 uur is er een lunchbuffet, graag van te voren aanmelden voor 3 september. (kosten 15 euro) i.v.m. afspraken catering via Janneke Hagen (zie hieronder)

Tevens is er de mogelijkheid om tijdens de meeting een rondleiding te krijgen door de Catacomben van het Evoluon (kosten 5 euro). Aanmelding kan bij Janneke Hagen (zie hieronder).
Maximaal 40 personen (twee groepen)  Dus VOL=VOL

Vanaf 15.00 uur is de opstelling voor de tourrit. Deze zal eindigen bij Rib- en Steakhouse Longhorn, Eindhovensedijk 35, 5688 GN Oirschot.
Weet u al zeker dat u wilt blijven eten geef dit dan ook even door aan Janneke Hagen (zie hieronder), ter plaatse besluiten is mogelijk en vraagt alleen enige flexibiliteit.

Aanmelding voor lunch, rondleiding en eten na de tourrit per e-mail bij Janneke Hagen.


Tot ziens in Eindhoven!

 

PS Dit is een gezamenlijke meeting met Stingray'82 en de New Paddock Corvette Club.

 

Meeting Zuid op facebook hier en hier.

Mid America MotorworksDutch Corvette Supplies Parts SpecialistArtonAutoschade W. vd Waalwww.ONDERDELENshop24.comhttp://besteOnderdelen.NL