Heartbeat Corvette Club

Pietersen Roll and Rock G

Dit is een gast-meeting. Geen officiële meeting van de Heartbeat Corvette Club, maar we zijn er wel!

Datum
Tijd
tot
Locatie


Waalhaven ZZ 6, Haven 2248
3088 HH    Rotterdam

Navigatie: Google Maps  | Waze

Pietersen Cars & Bikes organiseert op 6 april 2014 voor de 3e keer hun Roll & Rock event. Een event wat compleet in het teken staat van American muscle en Harley Davidson. En wij zijn er met de Heartbeat Corvette Club te gast.

’s Ochtends vroeg start er al een ride out van meer dan 100 Harley’s en die komen in de loop van de dag terug bij Pietersen. Dat alleen is al een fantastisch gezicht en geluid, ca 150 Harley’s die aan komen rijden. Dat wil je niet missen.

Daarnaast komen er veel Classic American Muscle Cars op dit evenement af, is er heerlijke muziek en zullen Eric Corton en Maria Pels (van de King Cruise) de Car of the Day in het zonnetje zetten.

Kortom, een evenement dat voelt en ruikt naar alles wat wij Corvette rijders ook prachtig vinden.

Hoe cool is het dan, dat wij als club de speciale gast zijn op dit evenement. Voor ons is een apart deel afgezet waar wij onze Amerikaanse trots kunnen showen. Pietersen is ook trots dat we komen, zoals ze in hun persbericht schrijven: "Bijzonder trots is Pietersen om te kunnen melden dat zij de Heartbeat Corvette Club op Roll & Rock III mogen verwelkomen. Veel van de leden zullen hun Heartbeat tentoonstellen. Eye candy!  Wie weet loop jij straks ook de “Corvette-fever” op?"

Inschrijven

Het enige wat je moet doen om deel te nemen aan dit evenement is je vanaf eind februari 2014 inschrijven via de site van Pietersen: www.pietersenrollandrock.nl. Vergeet dat dus niet. Het inschrijven is van belang, omdat het terrein wat Pieteresen tot zijn beschikking heeft niet enorm groot is en ze willen graag een beeld hebben van hoeveel auto’s er komen.

Als je vanaf eind februari inschrijft, ontvang je een bevestiging met een toegangsbewijs. Neem dat mee, want daarmee kom je het terrein op en het levert je ook munten op om wat te eten en te drinken.

Tot ziens op 6 april 2014 in Rotterdam.

Dutch Corvette Supplies Parts SpecialistArtonAutoschade W. vd Waal