Heartbeat Corvette Club

Meeting Noord

Datum
Tijd
tot
Locatie


Huisterheide 7
8521 NC    Sint Nicolaasga

Navigatie: Google Maps  | Waze

Zondag 28 juni vindt meeting Noord plaats bij hotel "De Oorsprong" in het friese St. Nicolaasga.

Lokatie

Verscholen op het landgoed "Vegilinbossen" op de overgang van de Friese Wouden, het uitgestrekte merengebied en het glooiende Gaasterland, ligt de voormalige stoeterij "De Oorsprong".

Dit uit 1885 daterende karakteristieke gebouw ademt de sfeer van lang vervlogen dagen toen hier nog ruim 60 Friese paarden stonden.Nu is het in gebruik als hotel-restaurant en vergaderaccommodatie. Dit alles in de stijl van toen, maar gecombineerd met het comfort van moderne voorzieningen.

Door haar prachtige ligging in de bossen is "De Oorsprong" een ideale plek om aan de dagelijkse drukte te ontsnappen en volop te genieten van rust en natuur. Gelegen op minder dan 5 km van de Friese meren biedt "De Oorsprong" een goede uitvalsbasis voor dagtochtjes tijdens een kort of meerdaags verblijf.

Deze lokatie vormt een uitgelezen decor waartegen de strak gelijnde, felgekleurde en blinkende bolides prachtig tot hun recht komen.

Rondrit

Om 10.00 uur is er voor de liefhebbers een rondrit. Deze rit voert ons een uur of twee door het prachtige Friese landschap waarna je rond 12.00 weer aan te komt op de meetinglokatie.

Taxatie

Op deze dag zal ook beëdigd taxateur Daniël van Aken aanwezig zijn. Om 14.00 geeft hij een voordracht in de sfeervolle binnentuin van "De Oorsprong" waarbij hij dieper in gaat op de aspecten van taxeren en is er ruimte om al je vragen te beantwoorden.
Tevens stelt Daniël van Aken de leden van de Heartbeat Corvette Club in de gelegenheid om hun auto tijdens de meeting door hem te laten taxeren voor EUR 95,- in plaats van EUR 110,-

Arrangement

Degenen die van ver komen kunnen desgewenst overnachten en gebruik maken van het Corvette-arrangement á EUR 78,50 p.p., bestaande uit een lunch, een overnachting en een 3-gangen dagmenu. Voor dit evenement kan men, indien beschikbaar, per 2 personen gebruik maken van een boskamer voor het tarief van een standaard tweepersoonskamer of van een eenpersoonskamer voor hetzelfde tarief.

Voor reserveren bij hotel "De Oorsprong": bel (0513) 432 662

Programma

10.00 rondrit
12.00 aanvang meeting
14.00 presentatie taxateur Daniël van Aken in de binnentuin

Mid America MotorworksDutch Corvette Supplies Parts SpecialistArtonAutoschade W. vd Waalwww.ONDERDELENshop24.comhttp://besteOnderdelen.NL