Heartbeat Corvette Club

Meeting Noord

Datum
Tijd
tot
Locatie

Swimfun
Sewei 3
8501 KA    Joure

Navigatie: Google Maps  | Waze

LET OP: Het adres hierboven is de verzamel-lokatie voor de tourrit. De meeting zelf is op een andere lokatie (Oranjewoud).

 

Hallo beste clubleden,

Hierbij de berichtgeving voor meeting Noord Nederland die wij hebben ingepland op zaterdag 26 augustus.

Zoals u van ons gewend bent verzamelen we ergens en gaan we een toertocht rijden door het Noorden. De verzamelplaats zal op dezelfde locatie zijn als vorig jaar, namelijk het parkeerterrein van het zwembad Swimfun (www.swimfun.nl) in Joure op de Sewei 3.

De bedoeling is dat we nu door Zuid-Friesland gaan rijden, de tocht zal ongeveer 1-2 uur duren, en we rijden weer in colonne.

En dan na afloop? Ja wat gaan we dan doen?  Nou… het is namelijk zo dat medeclublid Oane Oeds de Boer en zijn gezin ons hebben uitgenodigd om na afloop bij hem thuis te komen om de meeting voort te zetten. De familie de Boer woont op een  landgoed in het mooie nostalgische Friese dorp Oranjewoud en beschikt over een groot veld naast het huis waar wij met open armen worden ontvangen.

Er is ongeveer ruimte voor zo`n 50 Corvettes en natuurlijk willen we dit veld graag vol zien met 50 Corvettes van alle bouwjaren. 

Okay, ruig verhaal... en dan?

Als we zijn aangekomen gaan we gezellig BBQ-en met z'n allen. De BBQ wordt verzorgd, dus iedereen kan lekker ontspannen na de rit en zich tegoed doen aan lekker eten en drinken.

Oohh wat leuk! en zijn er kosten aan verbonden?

Ja, iedereen die lid is en die zich voor de BBQ heeft opgegeven krijgt twee consumpties van de club en als die op zijn is het drinken voor eigen rekening.

De BBQ is voor HCC leden gratis. Partners van leden die geen lid zijn betalen € 14,50 pp (inclusief twee drankjes). 

Dit keer werken we met een voorinschrijving voor de meeting en BBQ. Iedereen die zich opgeeft kan dit doen tot uiterlijk 15 augustus. 

Opgave gaat via ln.ettevroctaebtraeh@gniteem.
Gaarne naam en lidmaatschap nummer vermelden bij opgave.

De financiële verplichting voor de BBQ voor partners en niet leden kan worden voldaan voor 16 Augustus op rekening: NL64 INGB 0006 805 164 ten name van "Heartbeat Corvette Club" onder vermelding van uw naam.
Er vind geen restitutie plaats mocht er op het laatste moment afgezegd worden. Ook dienen leden zich te realiseren, dat als men zich opgeeft je wel moet komen, aangezien de club wel de kosten maakt en het zonde zou zijn als het eten verspild zou worden.

Voor de BBQ en meeting geldt het oude molenaars gezegde "wie het eerst komt, die het eerst maalt." VOL is VOL.

Komt allen! We willen het veld bij de familie de Boer graag vol krijgen!

Heeft u een allergie of iets van dien aard laat het tijdig weten, in overleg is het een en ander mogelijk.

Programma:

14:00 Verzamelen bij swimfun te Joure (Sewei 3, 8501 KA te Joure)
14:30 Start tourrit (duur tourrit ongeveer 1-2 uur)
15:30-16:00 Aankomst en parkeren landgoed familie de Boer
16:30-17:00 Start BBQ en veel gezelligheid.
20:00 Einde BBQ

Er zijn diverse slaapmogelijkheden, zo is er op loopafstand hotel Tjaarda waar voldoende slaapplek is: http://www.goldentuliptjaardaoranjewoud.nl/
Verder staan er voldoende hotels op het web.

Reistijden vanaf de grote steden is ca. 1 uur en 20 minuten.

Graag tot 26 Augustus!

Mid America MotorworksDutch Corvette Supplies Parts SpecialistArtonAutoschade W. vd Waalwww.ONDERDELENshop24.comhttp://besteOnderdelen.NL