Heartbeat Corvette Club

Meeting West

Datum
Tijd
tot
Locatie


Haringkade 2
1976 CP    IJmuiden

Navigatie: Google Maps  | Waze

Onvergetelijke belevenis op zee

Vaar mee met een historische reddingboot met een roemrijk verleden

De K.N.R.M. redt mensen in nood op het water. Snel, professioneel en kosteloos. Vrijwilligers zijn 24 uur per dag inzetbaar. De K.N.R.M. wordt uitsluitend door vrijwillige bijdragen in stand gehouden, zonder overheidssubsidie.

Op deze dag wordt ons de mogelijkheid geboden om met de historische reddingsboot Johanna Louisa mee te varen door de haven van IJmuiden.

Een vaartocht met de Johanna Louisa wordt voorafgegaan door een ontvangst in het bemanningsverblijf waar u een presentatie krijgt over het werk van de K.N.R.M. Vervolgens stapt u, uiteraard met reddingvest (uitgereikt door de K.N.R.M.) aan boord. Onderweg vertellen enthousiaste bemanningsleden u alles over de boot, het reddingswerk en de drukke havenmond van IJmuiden. Het is altijd een hele belevenis.

Let op: Aan boord mag alleen plat schoeisel worden gedragen.

U ontvangt als lid tevens 2 consumptiebonnen en 1 bon voor een broodje haring, hamburger of een hotdog. Vergeet uw lidmaatschapskaart niet.

Hopend op een prachtige meeting.

Harry Wesselingh
Meeting-coördinator West

Mid America MotorworksDutch Corvette Supplies Parts SpecialistArtonAutoschade W. vd Waalwww.ONDERDELENshop24.comhttp://besteOnderdelen.NL