Heartbeat Corvette Club

65 jaar Corvette G

Dit is een gast-meeting. Geen officiële meeting van de Heartbeat Corvette Club, maar we zijn er wel!

Datum
Tijd
tot
Locatie


Zuiderzeestraatweg 486
8091 CS    Wezep

Navigatie: Google Maps  | Waze

Wat gaan we doen

Dit jaar is het op zaterdag 30 juni precies 65 jaar geleden dat de allereerste Corvette van de toenmalige band liep, van een echte lopende band kon je nauwelijks spreken in de kleine fabriek in Flint Michigan. De eerste Corvettes moesten zelfs met gewone personenwagen wieldoppen afgeleverd worden, omdat de speciale Corvette doppen nog niet productie klaar waren. Zoals wij inmiddels allemaal weten is dit bouwjaar van 1953 gelijk het meest exclusieve jaar, want er liepen maar 300 Corvettes van de lijn dat jaar. Ter gelegenheid daarvan organiseert Stingray82 in samenwerking met de Heartbeat Corvette Club en de NCRS Nederland een grote meeting. Hierbij worden ook diverse clubs uit het buitenland uitgenodigd om dit een grootse happening te laten zijn. Ook is die middag het Corvette Museum geopend om de gehele Corvette geschiedenis nog te bezichtigen, waar dan ook alle Anniversary Corvettes te bewonderen zijn. Het geheel zal worden omlijst met muziek, stands en eet/drink gelegenheden

Naar Amerikaans voorbeeld zal die dag ook in het teken staan van een goed doel. Hiervoor is gekozen voor kinderhotel Mappa Mondo en organiseren we ook een benefietavond.

Benefietavond

De avond zal een benefietdinner worden georganiseerd bij Coelenhage, een koud en warm buffet dat geheel verzorgd is incl. de consumpties, en daar moet je jezelf en eventuele partner dan wel voor inschrijven. In Wezep is een kinderhotel voor ernstig zieke kinderen, en wij willen deze feest/ eetavond dan ook als een benefietavond aankleden, wie zich hier voor inschrijft kan gedurende 3 uur blijven eten en drinken tegen een prijs van 50,= euro per persoon. Natuurlijk gaan alleen de kosten van de maaltijd naar Coelenhage die dit tegen een kostprijs aan ons berekent en alles wat overblijft gaat naar Mappo Monda.

Tevens willen wij allerlei Corvette gerelateerde artikelen voor verkoop neerleggen, alwaar iedereen zijn bod op het artikel kan opschrijven, na 2 uur stoppen we hier dan mee, en gaan over tot de uitlevering van de artikelen naar de hoogste bieder op dat moment. Ook deze opbrengst gaat geheel naar Mappa Mondo, en zo hopen we een leuk bedrag aan hun te kunnen overhandigen.

 

Entree voor de meeting is gratis
Deelname aan de benefietavond: EUR 50,- (voorinschrijving via ln.liamcpu@reob.erdna of ln.liamcpu@reob.nahoj)

Meer informatie op www.stingray82.nl of in het clubblad.

Dit evenement op facebook: https://www.facebook.com/events/1626531637462461/

Mid America MotorworksDutch Corvette Supplies Parts SpecialistArtonAutoschade W. vd Waalwww.ONDERDELENshop24.comhttp://besteOnderdelen.NL