Heartbeat Corvette Club

Meeting 25-jarig jubileum

Datum
Tijd
tot
Locatie


Nieuweweg 57k
2685 AS    Poeldijk

Navigatie: Google Maps  | Waze

LET OP: Vergeet je niet aan te melden voor de BBQ. Dit kan nog maar tot 15 juni!

Beste leden,

Dit jaar bestaat de Heartbeat Corvette Club 25 jaar en dat gaan we vieren! Op 1 juli 2018 is het zover en gaan we er bij Van der Ende Racing Inn een leuke dag van maken.

Wat gaan we doen?

We beginnen de dag met de gezellige meeting waar je kunt genieten van de Corvettes van je mede-clubleden. Daarnaast kun je lekker gaan lasergamen of, voor de echte racers onder ons, de competitie aangaan op de kartbaan. Gewoon kijken onder genot van een hapje en drankje kan natuurlijk ook. Voor alle leeftijden is er wel iets te doen! Deze activiteiten kunnen de hele dag doorlopend worden gedaan.

Wat bieden wij?

Omdat de club jarig is krijg je alle activiteiten voor een speciale prijs. Voor karten betaal je slechts 10 euro per persoon per heat, en voor lasergamen 6 euro per persoon. De speciale prijs geldt voor zowel leden als de introducé. Daarnaast krijgt elk aanwezig lid het speciale gelimiteerde jubileum-cadeau!

Wat eten we?

Na de meeting, het lasergamen en het karten is de dag nog niet ten einde. Omdat iedereen dan vast trek heeft gekregen van het schieten, sturen en kletsen, kunnen we rond 17:00 aanschuiven voor een heerlijke BBQ en muziek in de feestzaal, waarmee we deze jubileum-meeting afsluiten.

Wil je mee eten?

Meld je dan voor 15 juni 2018 aan door een mail te sturen naar ln.ettevroctaebtraeh@QBB en 15 euro per persoon over te maken naar:

NL64 INGB 0006805164
t.n.v. Heartbeat Corvette Club
o.v.v. BBQ HCC en je lidnummer

Je kunt als lid één introducé meenemen en het bedrag is inclusief twee niet-alcoholische drankjes per persoon.

Wees er wel snel bij, want er is maar een beperkt aantal plaatsen voor de BBQ. Vol is vol!

 

Mid America MotorworksDutch Corvette Supplies Parts SpecialistArtonAutoschade W. vd Waalwww.ONDERDELENshop24.comhttp://besteOnderdelen.NL