Heartbeat Corvette Club

Meeting West

Datum
Tijd
tot
Locatie


Trompet 19n
1601 MK    Enkhuizen

Navigatie: Google Maps  | Waze

LET OP Meeting met toe-rit (toerrit)

Op zondag 27 mei zijn we te gast bij WASH Carcleaning te Enkhuizen. Bij deze meeting is er, net als eerdere jaren bij meeting West, weer een toe-rit vooraf, zodat we kunnen genieten van de schoonheid die Noord-Holland te bieden heeft.

Voor de toe-rit verzamelen we aan de Kernweg te Hoorn. Dit is op Industrieterrein Hoorn HN 80. De Kernweg is een hele lange weg, waar je aan het eind kunt omkeren en kunt aansluiten achter de Corvettes die er al staan. Vertrek van de toe-rit uit Hoorn is om 12.00 uur.

Startpunt toe-rit op Google Maps: Kernweg, Hoorn

De toe-rit gaat vanaf Hoorn 80 langs de dijk en door Schellinkhout, Wijdenes, Hoogkarspel, Lutjebroek, Grootebroek en eindigt in Enkhuizen bij onze eindbestemming.

De toe-rit duurt ± 1 uur zodat we om 13.00 uur bij Wash-Carcleaning aankomen waar we gezellig zullen worden onthaald met koffie of thee. Er zullen verschillende kraampjes staan en koude dranken zijn voor een klein prijsje te koop.

Kortom, het gaat weer gezellig worden.

Wij zien jullie dan ook graag voor 12.00 in Hoorn voor de toe-rit of vanaf 13.00 in Enkhuizen.

Vergeet je lidmaatschapskaart niet.

Graag tot dan!
Harry Wesselingh. (Meetingcoördinator West)

Mid America MotorworksDutch Corvette Supplies Parts SpecialistArtonAutoschade W. vd Waalwww.ONDERDELENshop24.comhttp://besteOnderdelen.NL