Heartbeat Corvette Club

Meeting Zuid-West

Datum
Tijd
tot
Locatie


Brouwersdam 22
3253 MM    Ouddorp

Navigatie: Google Maps  | Waze

HCC puzzelrit Schouwen-Duiveland zondag 26 mei 2019

LET OP: Aanmelden is noodzakelijk en kan tot 20 mei 2019

We verwelkomen jullie graag vanaf 10 uur bij  “Natural High” op de Brouwersdam. Aan het strand, in de speciaal voor ons gereserveerde “Flight zone” kunnen we tussen 10:00 uur en 12:00 uur genieten van een heerlijke brunch en krijg je het pakket voor de puzzelrit uitgereikt.

Vanaf 11:00 uur starten we met het op pad sturen van de deelnemers, welke individueel om de 5 minuten vertrekken. Het is noodzakelijk om de rit samen te rijden met een copiloot, die de route voor je voorleest. De route vindt plaats via het bolletjes-pijltjes systeem. Dit is een makkelijke manier van puzzelen: als het ware een routebeschrijving via plaatjes. Mocht U onverhoopt de weg kwijtraken dan kunt u bellen met onze hulplijn, waarna u weer op het juiste pad gezet wordt. De route loopt langs mooie authentieke Zeeuwse landschappen, door idyllische dorpjes en met schitterende vergezichten over de Noordzee en Oosterschelde. Gedurende de rondrit zullen er enkele vragen gesteld worden over hetgeen u ziet of passeert. Voor de drie beste puzzelaars zijn er bekers ter beschikking.

Op een unieke locatie halverwege de route is er een fotomoment ingelast waar u met uw Corvette op de gevoelige plaat vastgelegd wordt. Deze foto kunt u later vanaf de website van de HCC downloaden.

Al puzzelend komen we tussen 16:00 en 17:00 uur op de eindlocatie aan: Restaurant   “Wendy’s”, aan de voet van de Zeelandbrug. Hier sluiten de hopelijk geslaagde dag af met koffie en gebak. Tevens zal hier de prijsuitreiking plaatsvinden.

De kosten bedragen 10,00 euro per persoon, dit is inclusief brunch, versnapering en deelname aan de puzzelrit.

Hoe aan te melden:

  1. Stuur een mail naar ln.ettevroctaebtraeh@madsrewuorb en vermeld hierin je LIDNUMMER, NAAM en met HOEVEEL PERSONEN je komt (maximaal 1 introducé per lid).
  2. Maak het juiste bedrag (10 euro per persoon) over op rekening NL64 INGB 0006 805 164 t.n.v. de Heartbeat Corvette Club, o.v.v. BROUWERSDAM, tezamen met je LIDNUMMER en NAAM

Om er zeker van te zijn dat je mee kunt doen, moet je aanmelding EN betaling voor 20 mei 2019 gedaan zijn. Er kan geen plaats gegarandeerd worden als je je niet hebt aangemeld of het bedrag niet (op tijd) is ontvangen. Restitutie na 20 mei 2019 is niet mogelijk.

Hopelijk tot ziens op 26 mei!

Namens de Heartbeat Corvette Club,
Leen en Ivonne Kostense

Mid America MotorworksDutch Corvette Supplies Parts SpecialistArtonAutoschade W. vd Waalwww.ONDERDELENshop24.comhttp://besteOnderdelen.NL