Heartbeat Corvette Club

Meeting Zuid

Datum
Tijd
tot
Locatie


Peelweg 47
5813 AD    Ysselsteyn (LB)

Navigatie: Google Maps  | Waze

LET OP! Als je het circuit op wilt, dan is aanmelden noodzakelijk! Dit kan tot en met 19 augustus.

De Heartbeat Corvette Club organiseert op 25 augustus 2019 een meeting op het mooie circuit Raceway Venray.

Raceway Venray heeft niet de bekendheid van het Circuit van Zandvoort of het TT-Circuit in Assen, maar is een prachtige en unieke autosport-verrassing gelegen in Zuid-Nederland.

Dit volwaardige circuitpark heeft een 880 meter lange buitenbaan met een hellingshoek van maar liefst 25 procent, waardoor het "The Fastest 1/2 Mile Oval in Europe" wordt genoemd. Met name de oval met zijn kombaan geeft Raceway Venray de allure van een Nederlandse versie van de roemruchte Daytona International Raceway, 's-werelds bekendste Oval circuit. Het is dan ook een prachtige gelegenheid om de meeting op deze locatie te kunnen houden en daarbij ook nog uniek om op deze baan te kunnen rijden!

De activiteiten

De meeting zal bestaan uit twee delen. 

1. Behendigheidsparcours

De deelnemers leggen ieder apart een behendigheidsparcour af, waarbij voertuigbeheersing en concentratie belangrijk is. Zaken als op het juiste moment insturen, remmen en gasgeven en de bocht indraaien, in een zo kort mogelijke tijd, daar gaat het allemaal om. 

2. Oval laps

Rijden op het oval circuit en de kombaan. Uiteraard zal dit volledig begeleid worden door een ervaren instructeur van Raceway Venray zodat alles gecontroleerd en veilig kan plaats vinden. Het is een prachtige en unieke ervaring die je als sportwagen liefhebber niet mag missen! Denk maar eens aan de aktiefoto’s van je Corvette op snelheid op de kombaan die je aan de thuisblijvers kan laten zien!

Je bent vrij om aan één of beide activiteiten deel te nemen. De eigen bijdrage bedraagt altijd 10 Euro, ongeacht of je aan één of beide activiteiten deelneemt.

Als verrassing hebben wij ook een "contra" evenement in petto! Geen gebrul van motoren, geen uitlaatgassen maar stil en elektrisch. Dat wordt rijden op een hele andere manier, maar hierover later meer!

De planning

11:30 - 12:00: Binnenkomst
12:00: Aanvang meeting
12:30 - 14:30: Behendigheid parcours op de ¼ mijl binnenbaan
14:30 - 15:00: Prijsuitreiking
15:00 - 16:00: Instructies en rijden van de ½ mijl Oval Track 

Dus heb je altijd over een Oval willen rijden en/of wil je je stuurmanskunsten laten zien?  Meld je dan snel aan!  De inschrijving is open tot en met 19 augustus 2019!

Wat moet ik weten voor dat ik me aanmeld? 

Let op!  In tegenstelling tot onze meeting in 2017 zullen de geluidsrestricties dit jaar strenger worden nageleefd door het circuit. Richtlijnen in deze zijn:

  • Niet onnodig (met name in de paddock) gas geven.
  • Rustig rijden bij aankomst en vertrek op de aankomst weg naar het circuit.
  • Indien je Corvette een zwaar gemodificeerd uitlaatsysteem heeft (bv geen dempers/ cut-out valves etc), bestaat de mogelijkheid dat je wellicht niet kan meedoen met de circuit activiteiten.
  • De organisatie van Raceway Venray bepaalt of je Corvette binnen of buiten de geluidsnormen valt en kan ook deelnemers uitsluiten indien de geluidsnormen overschreden worden. Belangrijk te begrijpen is dat er helaas geen restitutie van het inschrijfgeld mogelijk is indien dit mocht gebeuren.

Clubleden welke niet aan de activiteiten willen deelnemen zijn uiteraard ook van harte welkom, uiteraard kosteloos. 

Hoe aan te melden:

  1. Stuur een mail naar ln.ettevroctaebtraeh@yarnev en vermeld hierin je LIDNUMMER, NAAM en met HOEVEEL PERSONEN je komt (maximaal 1 introducé per lid).
  2. Maak het juiste bedrag (10 euro per persoon, zowel voor bestuurder als bijrijder op het circuit) over op rekening NL64 INGB 0006 805 164 t.n.v. de Heartbeat Corvette Club, o.v.v. VENRAY, tezamen met je LIDNUMMER en NAAM

Om er zeker van te zijn dat je mee kunt doen, moet je aanmelding EN betaling uiterlijk 19 augustus 2019 binnen zijn. Er kan geen plaats gegarandeerd worden als je je niet hebt aangemeld of het bedrag niet (op tijd) is ontvangen. Restitutie na 19 augustus 2019 is niet mogelijk.

Wat krijg je voor dit geld?

  • Deelname Oval
  • Deelname behendigheidscircuit
  • Deelname elektrisch parcours

Tot de 25ste en meld je zo snel mogelijk aan voor deze fantastische meeting!

Bonus

Lounge Restaurant SHU SUI (Japans, Sushi) in Venray biedt speciaal voor leden die naar de meeting in Venray komen een All you can eat-arrangement aan voor EUR 20,50* p.p. (ipv EUR 25,50).

Graag telefonisch reserveren (0478-852277) met vermelding "Corvette arrangement" en neem de flyer (die je op de meeting krijgt) mee.

* ex drank, ontvangst voor 2,5 uur