Heartbeat Corvette Club

Meeting Noord

Datum
Aanvang
Locatie


Willem Lodewijkstraat 33
9545 PA    Bourtange

Navigatie: Google Maps  | Waze

Of deze meeting doorgaat is afhankelijk van de op dat moment geldende Corona-restricties. Tijdens de meeting wordt iedereen geacht zich aan de geldende Corona-maatregelen te houden.

LET OP: Meeting met toerrit en barbecue (aanmelden uiterlijk 16 augustus)!

Met hulp van Pieter de Groot is er dit jaar een mooie meeting in het Noorden tot stand gekomen. De meeting bestaat uit drie delen en zal beginnen met een mooie toertocht door Noord-Oost Groningen. De toerrit duurt ongeveer een uur en zal eindigen in het pittoreske plaatsje Bourtange, waar we de meeting zullen voortzetten. We sluiten de dag af met een barbecue (aanmelden nodig, zie onder).

De planning

12.30 Ontvangst bij Van der Valk voor koffie, een versnapering en de routebeschrijving

Van Der Valk - Zuidbroek A7
Burgemeester Omtaweg 4
9636 EM  Zuidbroek

Navigeer naar Van der Valk via Google maps | Waze

13.45 Vertrek toerrit

De toerrit zal ons voeren door Noord-Oost Groningen en duurt ongeveer een uur. We verwachten rond 14:30 -14:45 in Bourtange aan te komen, waar we worden opgevangen voor de rest van de meeting.

15.00 Meeting in Bourtange

We kunnen genieten van het pittoreske Bourtange met om 16:00 een knallende verrassing! Alvast meer te weten komen over Bourtange? https://www.bourtange.nl/

17.00 Aanvang barbecue

We sluiten de dag af met een gezellige barbecue.

Als je mee wilt eten met de barbecue dien je je wel even aan te melden, zodat we weten op hoeveel personen we moeten rekenen. Indien je niet mee wilt doen met de barcecue, dan hoef je je NIET aan melden.

Aanmelden barbecue

  1. Stuur een mail naar ln.ettevroctaebtraeh@qbb en vermeld hierin je LIDNUMMER, NAAM en met HOEVEEL PERSONEN je komt (maximaal 1 introducé per lid).
  2. Maak het juiste bedrag (10 euro per lid en 15 euro voor de introducé) over op rekening NL64 INGB 0006 805 164 t.n.v. de Heartbeat Corvette Club, o.v.v. BBQ MEETING NOORD, tezamen met je LIDNUMMER en NAAM.

Om er zeker van te zijn dat je mee kunt eten, moet je aanmelding EN betaling uiterlijk 16 Augustus 2021 binnen zijn. Er kan geen plaats gegarandeerd worden als je je niet hebt aangemeld of het bedrag niet (op tijd) is ontvangen. Restitutie na 16 Augustus 2021 is niet mogelijk.

Dutch Corvette Supplies Parts SpecialistArtonAutoschade W. vd Waal