Heartbeat Corvette Club

Meeting West

Datum
Tijd
tot
Locatie


Heuvelweg 6-8
1981 LV    Velsen-Zuid

Navigatie: Google Maps  | Waze

Of deze meeting doorgaat is afhankelijk van de op dat moment geldende Corona-restricties. Tijdens de meeting wordt iedereen geacht zich aan de geldende Corona-maatregelen te houden.

Meeting West op zondag 26 september is deze keer verzorgd door Harry en Nel Wesselingh. Deze meeting starten we met een toertocht door de regio. De toertocht start om 11.00 uur met het verzamelen op het parkeerterrein aan de Paviljoenweg in Hoofddorp, dit is de parkeerplaats bij het Haarlemmerbos.

Om 11.30 vertrekken we en zal de rit ons voeren door een schitterend stukje Nederland. We zullen zeker het duingebied en nationaal park Kennemerland aandoen. Aangezien Snowworld, onze eindbestemming, grenst aan recreatiegebied Spaarnwoude zullen de mooie Hollandse vergezichten ook niet ontbreken.

Na zo’n anderhalf uur zullen we rond 13.00 uur aankomen bij Snowworld, alwaar de meeting dan net begonnen is. Hier kunnen we gezellig bijpraten met de aanwezige clubleden onder het genot van een drankje en een hapje, want iedere lid ontvangt consumptiebonnen voor een tweetal drankjes en een snack.

De gezelligheid duurt tot 17.00 uur waarna we na afscheid te hebben genomen weer huiswaarts keren.

Zoals bij eerdere meetings dit jaar reeds is bewezen: laat je niet teveel door de weersvoorspellingen leiden bij het besluiten mee te doen! We zien julie graag aanstaande zondag!

Adres vertrek toerrit:

Parkeerplaats Paviljoenlaan, Hoofddorp
(verzamelen tussen 11:00 en 11:30)

Navigeer naar Paviljoenlaan in Hoofddorp via Google maps | Waze

Mocht je niet mee willen rijden met de toerrit, dan kun je ook rechtstreeks naar Snowworld rijden, maar dan mis je wel een hele mooie toerrit (waar Harry en Nel om bekend staan!). De meeting bij Snowworld begint om 12:30.

Dutch Corvette Supplies Parts SpecialistArtonAutoschade W. vd Waal