Heartbeat Corvette Club

Classic GP Assen G

Dit is een gast-meeting. Geen officiële meeting van de Heartbeat Corvette Club, maar we zijn er wel!

Datum
Tijd
tot
Locatie


De Haar 9
9405 TE    Assen

Navigatie: Google Maps  | Waze

LET OP:

Inrijden voor aangemelde Corvettes is ALLEEN van 9.00 tot 10.00 uur. Daarna wordt de toegang afgesloten!

We proberen nog om dit ruimer te krijgen en informatie over eventuele uitrijtijden volgt nog 


 

Classic GP * 16-18 september 2022 * TT Circuit Assen

Drie dagen genieten van revolutionaire racers in de ‘Cathedral of Speed’

Legendarische prototype Group C bolides, klassieke formuleauto’s, sportwagens en onvergetelijke Grand Prix motoren en Superbikes zijn van 16 tot en met 18 september te bewonderen in de ‘Cathedral of Speed’ tijdens de Classic GP op het TT Circuit Assen. Hier komen iconische racers op twee, drie en vier wielen in actie die deel uitmaakten van een revolutionaire racegeschiedenis. Voor fans die coureurs en monteurs uit die tijd willen spreken, die hun eigen trots op wielen willen tonen, of fans die gewoon de sfeer op willen snuiven van historische racers op een beroemd circuit is de Classic GP Assen hét evenement in de nazomer.

https://www.classicgp-assen.com/

Exclusieve deelname Heartbeat Corvette Club Leden op 18 september

Wij zijn vereerd om door de Classic GP organisatie te zijn uitgenodigd om met zoveel mogelijk leden aanwezig te zijn op het circuit, zowel statisch als voor de bijzondere parade tour over het unieke circuit als onderdeel van het dag programma op zondag 18 september!

HCC leden met een Corvette hebben daarmee gratis toegang tot het circuit met alle aktiviteiten op deze zondag 18 september. (normale toegangsprijs € 30,-)

Er zal niet worden geracet op het circuit met Corvettes van onze leden, desondanks is er wel een vrijwaringdocument nodig bij het oprijden van het circuit, welke zal worden verzorgd door HCC.

Kortom; een unieke kans om eens met de Corvette op het TT Circuit Assen aanwezig te zijn voor het ongetwijfeld enthousiaste publiek die in grote getalen op dit evenement zal afkomen!

Aanmelden

LET OP! Alleen met Corvette en van te voren aangemeld is de toegang gratis. Als je met de Corvette het circuit op wilt, dan is aanmelden noodzakelijk om aan te organisatie te kunnen doorgeven hoeveel Corvettes aanwezig zullen zijn (er is toegangscontrole).

Dit kan tot en met 31 augustus 2022.

Kom je zonder Corvette dan zul je (helaas) een kaartje moeten bestellen via de Classic GP Website

Hoe aan te melden:

Stuur een mail naar ln.ettevroctaebtraeh@nessa en vermeld hierin je LIDNUMMER, NAAM en met HOEVEEL PERSONEN je komt (maximaal 1 introducé per lid).

Dutch Corvette Supplies Parts SpecialistArtonAutoschade W. vd Waal