Heartbeat Corvette Club

Nieuwjaarsreceptie Geannuleerd

Datum
Tijd
tot
Locatie

Voormalig café De Heuvel
Dorpsstraat 23
4268 GA    Meeuwen

Navigatie: Google Maps  | Waze

Helaas is het door de verlenging van de Corona-maatregelen niet mogeljik om de nieuwjaarsreceptie op lokatie te houden. Daarom dit jaar opnieuw online.

Op 9 januari 2022 gaan we het weer proberen als de coronamaatregelen geen roet in het eten gooien. Deze keer in het Brabantse Meeuwen waar we te gast zijn in voormalig café “de Heuvel.” In dit voormalige dorpscafé zijn we welkom vanaf 14.00 u om met elkaar het glas te heffen op 2022 en om elkaar het beste te wensen. Dit café is al geruime tijd gesloten maar de inrichting is geheel intact gelaten en ademt de sfeer van een ouderwets dorpscafé met een historie van zo’n 100 jaar. Er is gelegenheid om een potje te darten, biljarten of flipperen, alhoewel de flipperkast wel een beetje hapert.

Parkeren in de Dorpsstraat

Veel parkeergelegenheid is er niet bij het café, gewoon ergens parkeren in de Dorpsstraat of in een van de zijstraten is geen enkele probleem, zolang er maar geen uitrit geblokkeerd wordt. De buurt is ingelicht dat er deze dag een hoop Corvettes het dorp zullen aandoen. We hopen, en verwachten, een mooie opkomst zodat er inderdaad veel moois voor de Meeuwenaren te zien valt.

Route

Meeuwen ligt in de gemeente Altena en ligt vrij centraal. Goed bereikbaar via de A27, afslag Hank of via de A59, afslag Heusden. Vanuit het noorden ook goed bereikbaar via de A2, afslag Zaltbommel, en dan een stukje door het Brabantse platteland.

Het adres (voor de navigatie) vind je bovenaan de pagina.

 

Arton