Heartbeat Corvette Club

Openingsmeeting

Datum
Tijd
tot
Locatie


Meubellaan 1
6651 KV    Druten

Navigatie: Google Maps  | Waze

Let op! Vooraf aanmelden noodzakelijk!
Dit kan tot en met 20 april.

Dit jaar is de openingsmeeting een beetje anders...

In tegenstelling tot eerdere openingsmeetings zal het dit jaar een besloten meeting zijn, alleen voor de leden van HCC, waarvoor aanmelding vooraf noodzakelijk is. Het is mogelijk om bij deze openingsmeeting een introducé(e) mee te nemen, mits ook aangemeld.

Wat gaan we doen?

De opening van het HCC meeting seizoen vindt dit jaar plaats op zondag 28 april aanstaande bij het Metropole Museum in Druten. Daar is een vrij onbekende, maar unieke verzameling van klassieke auto’s, vrachtwagens en motorfietsen samengebracht. Het is de ‘place to be’ voor gepassioneerde autoliefhebbers, of het nu luxe limousines, sportwagens of trucks betreft. De kwaliteit en het niveau van de collectie van honderden auto's mag uitzonderlijk hoog genoemd worden en elke auto heeft een eigen verhaal. Een onontdekte wereldcollectie, waarbij er één auto is welke wordt geschat op een waarde van 35 miljoen euro. De uit diverse tijdperken stammende auto’s zijn ondergebracht in een ruime, 30.000 m2 grote hal, in een ambiance van kroonluchters, middenin een prachtige natuuromgeving aan het water. Kortom een fraaie ambiance waarin de collectie uitstekend tot zijn recht komt. Als Corvette bezitter en autoliefhebber mag je dit absoluut niet missen! Je Corvette kun je op de ruime parkeerplaats kosteloos parkeren.

Belangrijk om te weten

  • De openingsmeeting is dit jaar een besloten meeting, alleen voor leden. Aanmelden is dus noodzakelijk. Het is mogelijk om een introducé(e) mee te nemen.
  • De meeting is gratis voor leden.
  • Voor de introducé(e) is er een gereduceerd tarief van EUR 10,-. Hiervoor krijg je toegang tot het museum (normaal EUR 15,-), inclusief een koffie arrangement.
  • Deze bijdrage dient ter plaatse te worden voldaan, bij voorkeur contant (we hebben géén PIN).
  • Op tijd aanmelden is noodzakelijk en kan tot uiterlijk 20 april, zodat wij tijdig kunnen anticiperen op het te verwachten aantal bezoekers.

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar ln.ettevroctaebtraeh@neturd met daarin je LIDNUMMER, NAAM en met HOEVEEL PERSONEN je komt (max 1 introducé(e) per lid)