Heartbeat Corvette Club

Inschrijven als lid

U kunt zich aanmelden als lid op de volgende manier:

 1. Print het inschrijfformulier (PDF) uit, vul het in en stuur het op naar:
  Ledenadministratie Heartbeat Corvette Club
  t.a.v. Elize de Heer
  Postbus 66
  4286 ZH  Almkerk


 2. Maak het lidmaatschapsgeld over op:
  NL64 INGB 0006 805 164
  t.n.v. ledenadministratie Heartbeat Corvette Club.

Als afdrukken niet lukt, stuur dan een emailtje met de gegevens van het inschrijfformulier naar Elize de Heer (ledenadministratie), dan sturen wij het inschrijfformulier naar je op!

Machtigingsformulier

Bestaande leden kunnen middels dit machtigingsformulier hun contributie via een automatische machtiging voldoen. Stuur het formulier, na het volledig ingevuld en ondertekend te hebben naar bovenstaand adres.

Het lidmaatschap

Het lidmaatschap kost € 55 per jaar. Na aanmelding via een inschrijfformulier en na betaling volgt registratie en toezending van de clubpas.

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Als u lid wordt na 1 augustus kost het lidmaatschap voor dat jaar nog slechts € 30.

Bij betaling per automatische incasso worden geen extra kosten in rekening gebracht. Geeft men liever de voorkeur aan een faktuur dan wordt daarvoor € 2,50 per jaar extra in rekening gebracht.

Als u lid bent krijgt u vier keer per jaar het zeer informatieve clubblad met allerlei info en mag u gratis onze meetings bezoeken met auto en meedoen aan alle georganiseerde evenementen aldaar (toerrit, behendigheidstest, barbecue, enz.). Voor sommige activiteiten kan een extra bijdrage gevraagd worden.