Heartbeat Corvette Club

Gastenboek

Heb je een (technische) vraag over de Corvette of een andere vraag aan de Corvette Community? Dan kun je deze het beste op het forum stellen. Je krijgt daar veel meer reacties!

Naar het forum

Schrijf een bericht


Type de letters en cijfers uit het plaatje over.

Je bericht verschijnt pas na controle door de webmaster!

Berichten

Jammer genoeg was ik net één week eerder, 16 september, voor deze Corvette-meeting in Emmerich, voor een bezoek aan RD CLASSICS. Was met een kennis van me gaan kijken naar enkele Corvettes. En natuurlijk de overige collectie aldaar. Prachtig.

Geplaatst door P.C.J. Kokken op

Was een leuke meeting met jullie club en ons museum, was gezellig.

Geplaatst door John Joosten op

We hebben jullie niet meer gezien aan het eind van de super toerrit van vandaag. Wij wilden jullie nog even bedanken voor de organisatie. We hebben ontzettend genoten van deze dag.
Top georganiseerd. Super bedankt. Het leek wel of we op vakantie waren. Wat een mooie tocht en wat een leuke plekken om te stoppen voor de inwendige mens.
Nogmaals bedankt!
Hartelijke groet Frans en Emmely

Geplaatst door Frans en Emmely Louwers op

Het moet wel bijna 12,5 jaar geleden zijn dat een paar idealisten de Heartbeat Corvette Club hebben opgericht. Wij waren Roy. Ingrid. Ben Judy en (ik) Wylco. Ivm werkzaamheden deels buiten Nederland hebben Judy en ik eind 1996 het bestuur verlaten. Door ons werk zijn we eind 2003 (definitief) naar Duitsland verhuisd. De website bekijken we regelmatig. We zijn nog in bezit van het nr. 001 pasje. We wensen de club en haar leden nog vele goede jaren toe.
Met vriendelijke groet Judy en Wylco Hof.

Geplaatst door wylco hof op

Hello,
via internet google ben ik bij jullie site terecht gekomen. reden is, dat ik twee corvettes c3 heb staan. was ooit de bedoeling om deze op te knappen. beide corvettes zijn geschorst. 1x rijdend weggezet en 1x als project gekocht. bouwjaren eind jaren 70. 1x rood en 1x wit. in de witte corvette is een C4 motor "gelepeld". dat zal voor die hards pijn doen aan de oren, maar ja, heb het zelf ook in deze hoedanigheid gekocht ... ik kan de corvettes op marktplaats zetten maar misschien aardiger om eerst aan te bieden aan echte fans. wil er samen 14.000 euro voor hebben. staan niet in de weg, maar heb zelf simpelweg absoluut geen tijd meer voor dit project. is het iets om aan jullie leden aan te bieden of kan ik de corvettes beter op marktplaats zetten? hoor het wel, mvg, Walter

Geplaatst door Walter op

beste Corvette liefhebbers,
als bescheiden liefhebber heb ik een verzameling model auto's van Corvette's van glas, kunststof, metaal en combinaties van Corvette's . de schaal varieert van 1;18 tot een werkelijke afmeting van ca 3 cm. merken ERTL, Revell etc.
het zijn kant en klare modellen en een aantal door mij zelf gebouwd.

ik wil deze verzameling verkopen. is hier binnen uw club interesse in?
of kan ik bij een treffen een stand opbouwen om ze aan het publiek te verkopen.
ik hoor graag van u wat de mogelijkheden en ideeën zijn.

met vriendelijke groeten,

Remko Plomp
Zutphen (tel of email bekend bij de webmaster)

Geplaatst door admin op

Heb je een (technische) vraag over de Corvette? Stel deze dan op het forum en niet in het gastenboek. Je hebt op het forum een veel grotere kans om antwoord te krijgen!

Geplaatst door admin op

de ruitenwissermotor van mijn corvette stingray 1970 werkt niet, als ik de schakelaar beweegt hoor ik wel de relais tikken, en staat er ook stroom op de motor, weet iemand wat dit probleem zou kunnen veroorzaken!!
bvd!!

Geplaatst door Piet op

Beste ,

Ik heb een corvette Stingray van 1976 aangeschaft. Op de kant van de chauffeur zie ik naast het embleem van stingray een slotje dat je met een van de sleutels kan omdraaien . Nu zie ik op foto's van dezelfde auto's ook zo'n slotje zitten . Kan iemand mij vertellen voor wat dat is ????

Alvast bedankt voor jullie reactie
Mvg Filip

Geplaatst door boedt filip op

Ik heb een corvette c3 van 1976 en een probleem.
Groot licht doet het niet ,ik heb geen spanning op mijn groene draad.
De massa is wel goed ,moet ik zoeken voor een relle of een zekering en zo ja waar zitten die?als het een zekering is hoeveel ampere is het want heb onder mijn stuur wel een kast gevonden maar weet niet welke het is.

Geplaatst door jerry westerweele op

Ik heb een Corvette Stingray 1963 met 22.000 km op de teller op het oog. Auto ziet er aan de buitenkant subliem uit. Weinig foto's zijn gemaakt.
Wie kan mij wat raad geven en eventueel tegen betaling mee gaan.
Auto staat in het buitenland, reiskosten worden door mij vergoed.
Als vast hartelijk dank voor reacties.
Tel 0640988208

Geplaatst door Ate op

hallo, ik ben bezig met een corvette c3 van'76. ik ben op zoek naar 2 zetels die nog in goede staat zijn. daarom zoek ik een c3 in afbraak, eventueel voor andere onderdelen. hebben of kennen jullie iemand met een c3 in afbraak dan kunnen jullie mij altijd bellen op het nr +32 468 18 70 50 of email naar flederic@msn .com. bedankt en tot later mss. johnny

Geplaatst door johnny ghesquiere op

Sinds enkele maanden ben ik in het bezit van mn ultieme (kinder)droom : een C5 met uitneembare glazen top . Na 2 camaro's convertible , een Barchetta , een Nissan Nx en een porsche boxster ........ Een geweldige wagen en ik kijk nu al uit naar de één of andere meeting . Ik woon in het zuiden (Heerlen) , dus ik ben helemaal benieuwd naar meetings hier in het zuiden :-)
Ik heb me nog niet aangemeld bij de club . Vraag me af waarom dat niet gewoon online geregeld kan worden , de inschrijving én de betaling , dat is sneller als snailmail :-) Maar dat komt nog , dat kan ik wel beloven .
Veel succes en tot ziens in ieder geval !

Geplaatst door Bas Waanders op

Beste

Ik vermoed dat jullie deze vraag wel meer krijgen. Wij trouwen op 28 juni en zou dolgraag in een Stingray C3 (liefst van 1971) naar het gemeentehuis (Hoboken) rijden en eventueel ook daarna foto’s mee nemen.
Kent u mss iemand die zo een wagen heeft en die (uiteraard tegen betaling) ter beschikking wil stellen?

Met vriendelijke groeten,

D.Waksman
Lumbeeckstraat 26
2660 Hoboken, Antwerpen
32 475 388060

Geplaatst door Dave op

Hello Corvette Friends,

My name is Michael Hanley I live in St.Louis, Missouri, USA ( The original home of the Corvette ). I own a 1963 Fuelie Split Window Coupe Sebring Silver in color with Dark Blue vinyl interior. I belong to the National Corvette Restores Society which helps preserve old corvettes. I am in the middle of doing a frame off restoration when I received this information. I recently found out my car was an export car sent to dealer 6 zone 21 which turns out to be Pietersen which I believe is still in business. My car was made January 3rd 1963 so I assume Pietersen may have received in late January or February of 1963.

Do you know anyone at Pietersen that can help me locate any old records, documents or possibly pictures of this car ? The VIN number is 30837S106122.

I appreciate any help you can provide.

Thank you,

Michael Hanley
NCRS 12271

Geplaatst door Michael Hanley op

Mooie vernieuwde overzichtelijke site,profesionele uitstraling.

Groet Hasto/Harrie Stortelder

Geplaatst door Hasto Harrie Stortelder op

Dit is het eerste bericht in het gastenboek van de nieuwe website!

Geplaatst door Sander op