Heartbeat Corvette Club

Foto's gevraagd voor Heartbeat Kalender 2017

Gepubliceerd op

Iedereen bedankt voor het insturen van jullie foto's. Inmiddels heeft Loek er voldoende en is de kalender printklaar. Kom naar de feestavond en neem de kalender daar in ontvangst.

Al een flink aantal jaren wordt de Heartbeat Corvette Club kalender gemaakt met door jullie ingestuurde foto's van Corvettes en meetings. Deze kalender word traditioneel uitgereikt aan iedereen die in november naar de Feestavond komt.

De drukker heeft voor de kalender het liefst foto's van Corvettes op een meeting. Portretfoto`s van je Corvette mogen ook, maar zorg dan wel dat deze voor een mooie achtergrond staat en niet voor de kliko van de buren.

Wanneer je foto's instuurt moeten deze minimaal 1MB groot zijn. Het kan namelijk zomaar zijn dat de drukker de foto kiest voor de voorkant van de kalender.

Misschien denk je dat jou foto's niet mooi genoeg zijn of toch niet geplaatst worden, schroom dan niet en stuur ze gewoon in. Hoe  groter het aanbod hoe makkelijker het is om een mooie kalender te maken.

Dus zoek een paar mooie foto's op en stuur ze naar: ln.revahjirekkurd@ofni met vermelding "Heartbeat Kalender 2017"

Als je meerdere foto's opstuurt, of als foto's te groot zijn voor een e-mail dan kun je ook gebruik maken van een dienst als WeTransfer

Dutch Corvette Supplies Parts SpecialistArtonAutoschade W. vd Waal