Heartbeat Corvette Club

DRINGENDE OPROEP: Bestuursleden gevraagd

Gepubliceerd op

De club bestaat dit jaar 25 jaar en dat moeten we vieren. Al 25 jaar wordt de club mogelijk gemaakt door enthousiaste vrijwilligers. Deze vrijwilligers steken veel tijd en energie in deze club om voor de leden mooie activiteiten en een leuk blad te realiseren.

De realiteit op dit moment is dat het komend jaar zes (6) van de negen (9) vrijwillige bestuursleden gaan stoppen.

Wat betekent dit voor de club op korte termijn? Dat de resterende drie bestuursleden de financiƫn, PR, organisatie van meetings, maken van het clubblad en natuurlijk de ledenadministratie zullen moeten doen. Je kunt je voorstellen dat hierdoor het voortbestaan van de club in gevaar komt. Daarom doen wij een dringende oproep aan alle 400 leden om een steentje bij te dragen.

Zie jij nieuwe kansen voor de club en wil jij je hiervoor inzetten? Pak dan nu de kans en meld je aan bij ln.ettevroctaebtraeh@rettizroov of bel met Alex de Heer (nummer in het clubblad). Wil je eerst weten wat een bestuursfunctie inhoudt mail of bel dan gerust voor meer informatie.

In het bestuur hebben we behoefte aan mensen die verstand hebben van en het leuk vinden om:

  • Notulen, agenda en mailings te verzorgen.
  • De boekhouding en ledenadministratie bij te houden.
  • De clubvergaderingen te leiden.
  • Het clubblad te verzorgen en de PR te doen.

25 Maart is daarom een spannende ALV. Twee bestuursleden treden dan al af. De andere vier zullen eind 2018 aftreden. Gaan we voor een 50 jaar bestaan of stopt het bij 25? Ben jij die man of vrouw met passie voor de Corvette? Wil je zo nu en dan een beetje vrije tijd stoppen in de club? Jij kunt het verschil maken! Kom 25 maart naar de ALV en meld je aan als bestuurslid!!

ALV
25 maart 2018
14.00 uur tot 16:00 uur
Boerderij De Middenhof
Duetlaan 1-3
4338 TA Nieuwegein

Dutch Corvette Supplies Parts SpecialistArtonAutoschade W. vd Waal