Heartbeat Corvette Club

Foto's gevraagd voor Heartbeat Kalender 2019

Gepubliceerd op

Al een flink aantal jaren wordt de Heartbeat Corvette Club kalender gemaakt met door jullie ingestuurde foto's van Corvettes en meetings. Deze kalender werd traditioneel uitgereikt aan iedereen die in november naar de Feestavond kwam.

Ook dit jaar is er echter geen feestavond (wel een jubileummeeting met BBQ), dus ook dit jaar gaan we de kalender al een stuk eerder in het jaar maken. Daarom dus nu al de vraag om jullie mooiste foto's in te sturen. De deadline voor het insturen van foto's is 15 juni 2018.

De drukker heeft voor de kalender het liefst foto's van Corvettes op een meeting. Portretfoto`s van je Corvette mogen ook, maar zorg dan wel dat deze voor een mooie achtergrond staat en niet voor de kliko van de buren.

Wanneer je foto's instuurt moeten deze minimaal 1MB groot zijn (liefst zo groot mogelijk). Het kan namelijk zomaar zijn dat de drukker de foto kiest voor de voorkant van de kalender.

Misschien denk je dat jou foto's niet mooi genoeg zijn of toch niet geplaatst worden, schroom dan niet en stuur ze gewoon in. Hoe  groter het aanbod hoe makkelijker het is om een mooie kalender te maken. Daarnaast kunnen we ingezonden foto's ook gebruiken voor een mooie achtergrond op je computer of telefoon, welke mensen dan van onze website kunnen downloaden, en nog meer.

Dus zoek een paar mooie foto's op en stuur ze uiterlijk 15 juni 2018 naar: ln.ettevroctaebtraeh@rednelak met vermelding "Heartbeat Kalender 2019"

Als je meerdere foto's opstuurt, of als foto's te groot zijn voor een e-mail dan kun je ook gebruik maken van een dienst als WeTransfer

Mid America MotorworksDutch Corvette Supplies Parts SpecialistArtonAutoschade W. vd Waalwww.ONDERDELENshop24.comhttp://besteOnderdelen.NL