Heartbeat Corvette Club

Meeting Oost geannuleerd en vervangen door toerrit

Gepubliceerd op

Helaas hebben we te horen gekregen dat Meeting Oost geen doorgang kan vinden. Niet zozeer vanwege Corona, maar vanwege persoonlijke omstandigheden van Willem (en Henry) van der Waal. Lees hieronder hun bericht.

We leven met ze mee en wensen ze veel sterkte in de komende tijd!

Meeting Oost The Corvette Factory,

Uitkijkend naar een mooie meeting bij The Corvette Factory mei 2020 gooide Corona roet in het eten… Een datum later in 2020 mocht helaas ook geen doorgang vinden, dus 24 mei 2021 moest zeker goed gaan komen!

Niets is helaas minder waar…  Wie had kunnen voorspellen dat we een jaar later nog steeds gebonden zouden zitten aan strenge regels? Uiteraard is hier wel een mouw aan te passen, mocht het niet zo zijn dat mijn vader en collega Willem van der Waal recent getroffen is door een herseninfarct. Gelukkig verloopt zijn herstel goed en zal hij er ook weer geheel bovenop komen!

Dit alles heeft ons helaas doen besluiten de meeting weer uit te moeten stellen. We hopen snel met een nieuwe datum te komen, want dat we een leuke dag voor jullie willen organiseren staat vast.

We wensen jullie allemaal een goede gezondheid en kijken uit naar de toekomst.

Met vriendelijke groet,
Henry en Willem van der Waal
The Corvette Factory


Omdat we toch graag iets voor jullie, onze leden, willen organiseren hebben we een toerrit voor jullie uitgezet. De toerrit zal zijn op 24 mei, dezelfde dag als dat meeting Oost zou hebben plaatsgevonden.

Alle info over de toerrit vind je hier

Dutch Corvette Supplies Parts SpecialistArtonAutoschade W. vd Waal