Heartbeat Corvette Club

Zet je Corvette op het spel

Gepubliceerd op

Het komend jaar gaan we jullie verrassen met een heel leuk clubartikel. Zoals jullie inmiddels weten hebben we voortaan elk jaar één clubartikel beschikbaar voor onze leden. Voor het artikel van dit jaar hebben we veel Corvette foto’s nodig. Dus grijp je kans en zet je Corvette op het spel! 

Elk jaar een verrassing

Zoals iedereen vast wel weet zijn we gestopt met het winkeltje met clubartikelen, de verkoop liep terug en het was lastig om nieuwe artikelen in het assortiment op te nemen. In de nieuwe opzet hebben we voortaan elk jaar één artikel in het assortiment, wat dan ook alleen dat jaar beschikbaar zal zijn. Zo wordt het elk jaar een verrassing en het artikel zal beperkt beschikbaar zijn, op = op. Voor je het weet heb je dus zomaar een collectors’ item in handen. 

Corvette foto’s insturen

Voor het eerste artikel wat we op deze manier aanbieden willen we jullie vragen om Corvette foto’s in te sturen. We hebben hiervoor zoveel mogelijk foto’s nodig van alle generaties en natuurlijk van special editions etc. Natuurlijk moeten het wel bruikbare foto’s zijn waar je Corvette goed op staat, rustige achtergond en voldoende pixels. Uiteraard kun je ook meerdere foto’s van dezelfde auto insturen, daarmee maak je de kans dat je straks je eigen Corvette terugziet op het clubartikel alleen maar groter. Er zal een selectie gemaakt worden van de foto’s die we gaan gebruiken. Met insturen verklaar je akkoord te zijn met gebruik van de foto van je Corvette op het clubartikel en tevens ga je ermee akkoord dat over de uitslag, dus of de foto daadwerkelijk gebruikt wordt, niet gecorrespondeerd wordt. 

Zet je Corvette op het spel

Daarmee lichten we al een heel klein tipje van de sluier op. Maar daar blijft het dan ook bij want verder moet het een verrassing blijven. Wij als bestuur zijn er in ieder geval enthousiast over en we zijn er zeker van dat jullie dat volgend jaar ook zullen zijn. Dus zet je Corvette op het spel, stuur zoveel mogelijk foto’s in en vindt je Corvette terug op het artikel komend jaar. 

Stuur je foto’s naar dit emailadres: 

ln.ettevroctaebtraeh@lekitra

Vermeld er ook het bouwjaar bij, welke uitvoering het is (Z06, Pace car, etc) en of er nog andere bijzonderheden zijn.

Dutch Corvette Supplies Parts SpecialistArtonAutoschade W. vd Waal