Heartbeat Corvette Club

Feestavond

Datum
Aanvang
Einde
Locatie

Van der Valk Vianen
Prins Bernhardstraat 75
4132 XE    Vianen

Navigatie: Google Maps  | Waze

Beste clubleden!

De feestavond is dit jaar op 5 november in de Montrealzaal bij hotel van der Valk in Vianen.

Leden die hier eerder geweest zijn, weten hoe gezellig het is. Leden die nog nooit geweest zijn weten niet wat ze missen. Het is een lekker ontspannen avond, waar je met “lot” genoten de hele avond over Corvettes kunt kletsen.

Ben je minder van het kletsen, maar meer van het bewegen, dan zijn er mogelijkheden! Er is een band en er is een dansvloer, dus je kunt helemaal los gaan als je wilt. Ben je nog nooit geweest en denk je “ik ken helemaal niemand”, geen probleem. Leden van de Heartbeat Corvette Club zijn niet eenkennig en je leert heel snel mensen kennen. Elk jaar zijn er leden die voor het eerst op de feestavond zijn en die hebben altijd een leuke avond!

Uiteraard houden we tijdens deze avond weer de onovertroffen Heartbeat Corvette tombola, waar je prachtige Corvette gerelateerde prijzen kunt winnen. De hele avond worden er heerlijke hapjes geserveerd die je eigenlijk niet mag missen!

En last but not least, krijgt iedereen aan het eind van de avond de nieuwe kalender. Deze kalender is speciaal gemaakt voor HCC leden die op de feestavond komen.

Mocht je na dit geweldige feest willen blijven slapen in het hotel, dan kun je zelf een kamer reserveren. Vermeld je daarbij dat je van de Heartbeat Corvette Club bent, dan krijg je korting. Het telefoonnummer van het hotel is 0347-325959.

De avond begint dit jaar om 20.00u en is om 01.00u weer afgelopen.

Dit alles kost slechts €15 per persoon en in principe kun je twee kaarten per lid kopen.

De kaarten zijn te bestellen door het geld over te maken op rekeningnummer NL64 INGB 0006 805 164, tnv Ledenadministratie Heartbeat Corvette Club. Zet bij de opmerkingen het aantal gewenste kaarten en je lidnummer.

We hopen zoveel mogelijk van jullie te zien!

Het bestuur.

Dutch Corvette Supplies Parts SpecialistArtonAutoschade W. vd Waal