Heartbeat Corvette Club

Meeting Oost

Datum
Tijd
tot
Locatie


Stationsplein 6
7201 ML    Zutphen

Navigatie: Google Maps  | Waze

LET OP! Datum gewijzigd

Op zondag 23 september zal Meeting Oost 2018 worden gehouden bij Kings and Queens in Zutphen. 

Kings and Queens is een grote, moderne sportsbar met o.a. 16 poolbiljarts, een snooker- en caramboletafel en 4 bowlingbanen. Daarnaast zijn er nog diverse andere activiteiten zoals voetpool, tafelvoetbal, darten, tafeltennis en airhockey. Ook is er een Escape Room genaamd: De Kroon van de Koning.

Bij deze meeting kan er gekozen worden om vooraf nog een tourrit te rijden door de mooie omgeving van o.a. het Nationaal Park Veluwezoom. Deze tourrit start om 12:00 uur vanaf de carpoolparkeerplaats Arnhem Noord [Afslag 26, Arnhem Noord]. Deze tourrit zal ongeveer een uur duren waarmee we rond 13:00 uur in Zutphen aan zullen komen.

In Zutphen kunnen we dan parkeren op parkeerplaats Basseroord tegenover Kings and Queens.

Tijdens de tourrit zal er overigens een kleine quiz worden gehouden, waarvan de winnaar met maximaal 5 anderen de Escape Room mag spelen!

Tijdens de meeting in Zutphen kunnen we natuurlijk alle mooie auto’s bewonderen, maar er is ook gelegenheid om een hapje en/of drankje te nuttigen. Tevens bestaat er uiteraard de mogelijkheid om een balletje te stoten of te gooien, e.e.a. in overleg uiteraard.

Startpunt toerrit:

Carpoolparkeerplaats Arnhem Noord
A12, afslag 26, Europaweg, Arnhem Noord

Google Maps | Waze

Dutch Corvette Supplies Parts SpecialistArtonAutoschade W. vd Waal