Heartbeat Corvette Club

Classic GP Assen G

Dit is een gast-meeting. Geen officiële meeting van de Heartbeat Corvette Club, maar we zijn er wel!

Datum
Tijd
tot
Locatie


De Haar 9
9405 TE    Assen

Navigatie: Google Maps  | Waze

LET OP:

Inrijden voor aangemelde Corvettes is ALLEEN van 9.00 tot 11.00 uur. Daarna wordt de toegang afgesloten!

Uitrijden (dus vertrekken) is mogelijk vanaf 16.00 uur.


 

Classic GP * 16-18 september 2022 * TT Circuit Assen

Drie dagen genieten van revolutionaire racers in de ‘Cathedral of Speed’

Legendarische prototype Group C bolides, klassieke formuleauto’s, sportwagens en onvergetelijke Grand Prix motoren en Superbikes zijn van 16 tot en met 18 september te bewonderen in de ‘Cathedral of Speed’ tijdens de Classic GP op het TT Circuit Assen. Hier komen iconische racers op twee, drie en vier wielen in actie die deel uitmaakten van een revolutionaire racegeschiedenis. Voor fans die coureurs en monteurs uit die tijd willen spreken, die hun eigen trots op wielen willen tonen, of fans die gewoon de sfeer op willen snuiven van historische racers op een beroemd circuit is de Classic GP Assen hét evenement in de nazomer.

https://www.classicgp-assen.com/

Gratis toegang en exclusieve deelname voor Heartbeat Corvette Club Leden

Wij zijn vereerd dat we door de Classic GP organisatie zijn uitgenodigd om op zondag 18 september met zoveel mogelijk leden aanwezig te zijn bij dit bijzondere evenement op het TT Circuit in Assen.

Alle leden van onze club die met hun Corvette aanwezig zijn ontvangen een gratis toegangsbewijs, voor bestuurder én eventuele passagier. Daarbij behoort ook een parkeerkaart. Als klap op de vuurpijl worden de HCC-leden ook nog in de gelegenheid gesteld om met hun Corvette een paraderonde* op het circuit af te leggen. Een dergelijke gelegenheid doet zich slechts zelden voor. Het is toch fantastisch om op dit legendarische circuit ten overstaan van een duizend-koppig publiek jouw Corvette te showen en daarmee de HCC te promoten!

HCC leden met een Corvette hebben dus gratis toegang tot het circuit met alle activiteiten op deze zondag 18 september. (normale toegangsprijs is € 30,- p.p.)

Er zal niet worden geracet op het circuit met Corvettes van onze leden, desondanks is er wel een vrijwaringdocument nodig bij het oprijden van het circuit, welke zal worden verlangd door HCC.

Nogmaals; een unieke kans om eens met de Corvette op het TT Circuit Assen aanwezig te zijn voor het ongetwijfeld enthousiaste publiek dat in groten getale op dit evenement zal afkomen!

*) Paradetour zal alleen plaatsvinden bij voldoende deelname van tenminste 30 Corvettes.

Aanmelden

LET OP! Alleen met Corvette en van te voren aangemeld is de toegang gratis. Als je met de Corvette het circuit op wilt, dan is aanmelden noodzakelijk om aan te organisatie te kunnen doorgeven hoeveel Corvettes aanwezig zullen zijn (er is toegangscontrole).

Aanmelden kan tot en met 31 augustus 2022.

Je ontvangt dan per post een toegangsbewijs en P-kaart om daarmee het circuit op te kunnen rijden en de Corvette op te stellen op de aangewezen HCC locatie.

Kom je zonder Corvette dan zul je (helaas) een kaartje moeten bestellen via de Classic GP Website

Hoe aan te melden:

Stuur een mail naar ln.ettevroctaebtraeh@nessa en vermeld hierin je LIDNUMMER, NAAM en met HOEVEEL PERSONEN je komt (maximaal 1 introducé per lid).