Heartbeat Corvette Club

Meeting Oost

Datum
Tijd
tot
Locatie

Corvette Factory
Griftsemolenweg 18b
8171 NS    Vaassen

Navigatie: Google Maps  | Waze

Of deze meeting doorgaat is afhankelijk van de op dat moment geldende Corona-restricties. Tijdens de meeting wordt iedereen geacht zich aan de geldende Corona-maatregelen te houden.

Over The Corvette Factory 

In 1989 schafte W. van der Waal zijn eerste Corvette aan. De Corvette werd geïmporteerd en eenmaal bij aankomst bleek dat de auto in slechte staat verkeerde. Hierdoor besloot hij om de auto te gaan restaureren en dit te delen met andere Corvette eigenaren. Zij waren onder indruk van het werk van W. van der Waal en vroegen hem of hij aan andere auto’s wilde werken.

Na tientallen jaren van werken aan diverse Corvettes, werd het, ondanks dat W. van der Waal het niet wilde, toch tijd om wat rustiger aan te doen. Hier stapte H. van der Waal in, als klein jongetje was hij er mee opgegroeid. Hij ondersteunde en hielp zijn vader daar waar nodig uiteraard. Niet wetende dat hij, na verloop van tijd, ook vol overtuiging het bedrijf zou runnen.

Nu enkele jaren later is het zo uitgegroeid dat het niet meer Autobedrijf van Waal is maar zij samen een naam zijn geworden in de industrie: ‘The Corvette Factory’.

Voor ons als club natuurlijk dé reden om onze leden eens kennis te laten maken met The Corvette Factory en daarom organiseren we er dit jaar Meeting Oost.

Natuurlijk is er voor een hapje en drankje gezorgd en is er volop gelegenheid om diverse Corvettes te bekijken en is er deze keer ook gezorgd voor live muziek.

Tijdens deze meeting is niet in een tourrit voorzien.

We hopen op een prachtige meeting en een mooie opkomst!