Heartbeat Corvette Club

Meeting Zuid

Datum
Tijd
tot
Locatie

Raceway Venray
Peelweg 47
5813 AD    Ysselsteyn (LB)

Navigatie: Google Maps  | Waze

Aanmeldtermijn verlengd!

LET OP! Als je het circuit op wilt, dan is aanmelden noodzakelijk! Dit kan tot en met 25 mei 2022.

De Heartbeat Corvette Club organiseert op 29 mei 2022 wederom een meeting op het mooie circuit Raceway Venray.

Raceway Venray heeft niet de bekendheid van het Circuit van Zandvoort of het TT-Circuit in Assen, maar is een prachtige en unieke autosport-verrassing gelegen in Zuid-Nederland.

Dit volwaardige circuitpark heeft een 880 meter lange buitenbaan met een hellingshoek van maar liefst 25 procent, waardoor het "The Fastest 1/2 Mile Oval in Europe" wordt genoemd. Met name de oval met zijn kombaan geeft Raceway Venray de allure van een Nederlandse versie van de roemruchte Daytona International Raceway, 's-werelds bekendste Oval circuit. Het is dan ook een prachtige gelegenheid om de meeting op deze locatie te kunnen houden en daarbij ook nog uniek om op deze baan te kunnen rijden!

De activiteiten

De meeting zal bestaan uit twee delen. 

1. Behendigheidsparcours

De deelnemers leggen ieder apart een behendigheidsparcour af, waarbij voertuigbeheersing en concentratie belangrijk is. Zaken als op het juiste moment insturen, remmen en gasgeven en de bocht indraaien, in een zo kort mogelijke tijd, daar gaat het allemaal om. 

2. Oval laps

Rijden op het oval circuit en de kombaan. Uiteraard zal dit volledig begeleid worden door een ervaren instructeur van Raceway Venray zodat alles gecontroleerd en veilig kan plaats vinden. Het is een prachtige en unieke ervaring die je als sportwagen liefhebber niet mag missen! Denk maar eens aan de aktiefoto’s van je Corvette op snelheid op de kombaan die je aan de thuisblijvers kan laten zien!

Je bent vrij om aan één of beide activiteiten deel te nemen. De eigen bijdrage bedraagt altijd 5 Euro, ongeacht of je aan één of beide activiteiten deelneemt.

De planning

11:30 - 12:00: Binnenkomst
12:00: Aanvang meeting
12:30 - 14:30: Behendigheid parcours op de ¼ mijl binnenbaan
14:30 - 14:45: Prijsuitreiking
14:45 - 15:00: Instructies
15:00 - 16:00: Rijden van de ½ mijl Oval Track 

De meeting zal om 17:00 eindigen.

Dus heb je altijd over een Oval willen rijden en/of wil je je stuurmanskunsten laten zien?  Meld je dan snel aan!  De inschrijving is open tot en met 25 mei 2022!

Wat moet ik weten voor dat ik me aanmeld? 

Let op!  Net zoals de afgelopen jaren zullen ook dit jaar de geluidsrestricties streng worden nageleefd door het circuit.
Richtlijnen in deze zijn:

  • Niet onnodig (met name in de paddock) gas geven.
  • Rustig rijden bij aankomst en vertrek op de aankomstweg naar het circuit.
  • Indien je Corvette een zwaar gemodificeerd uitlaatsysteem heeft (bv geen dempers/ cut-out valves etc), bestaat de mogelijkheid dat je wellicht niet kan meedoen met de circuit activiteiten.

De organisatie van Raceway Venray bepaalt of je Corvette binnen of buiten de geluidsnormen valt en kan ook deelnemers uitsluiten indien de geluidsnormen overschreden worden. Belangrijk te begrijpen is dat er helaas geen restitutie van het inschrijfgeld mogelijk is indien dit mocht gebeuren.

Clubleden welke niet aan de activiteiten willen deelnemen zijn uiteraard ook van harte welkom, uiteraard kosteloos. 

Hoe aan te melden:

  1. Stuur een mail naar ln.ettevroctaebtraeh@yarnev en vermeld hierin je LIDNUMMER, NAAM en met HOEVEEL PERSONEN je komt (maximaal 1 introducé per lid).
  2. Maak het juiste bedrag (5 euro per persoon, zowel voor bestuurder als bijrijder op het circuit) over op rekening NL64 INGB 0006 805 164 t.n.v. de Heartbeat Corvette Club, o.v.v. VENRAY, tezamen met je LIDNUMMER en NAAM

Om er zeker van te zijn dat je mee kunt doen, moet je aanmelding EN betaling uiterlijk 25 mei 2022 binnen zijn. Er kan geen plaats gegarandeerd worden als je je niet hebt aangemeld of het bedrag niet (op tijd) is ontvangen. Restitutie na 25 mei 2022 is niet mogelijk.

Wat krijg je voor dit geld?

  • Deelname Oval
  • Deelname behendigheidscircuit

Tot de 29ste mei en meld je zo snel mogelijk aan voor deze fantastische meeting!