Heartbeat Corvette Club

Openingsmeeting

Datum
Tijd
tot
Locatie


Kleiweg 1
5145 NA    Waalwijk

Navigatie: Google Maps  | Waze

Of deze meeting doorgaat is afhankelijk van de op dat moment geldende Corona-restricties. Tijdens de meeting wordt iedereen geacht zich aan de geldende Corona-maatregelen te houden.

De openingsmeeting organiseren we deze keer iets vroeger in het jaar dan de voorgaande jaren, namelijk op 3 april. 

Aangezien we al vele malen de openingsmeeting in De Meern hebben gehouden en Borchland in Amsterdam wordt vervangen door een woonwijk, hebben we dit jaar gezocht naar wat anders. 

We hebben voor jullie een leuke locatie gevonden bij E&R Classics in Waalwijk. Bij E&R Classics is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig om ieders prachtige Corvette te parkeren. We gaan ervan uit dat dat ook nodig is want het kan bijna niet anders dan een grote opkomst worden na de lange, lange corona tijd zonder meetings. Eindelijk elkaar weer eens in de ogen kijken, Corvettes bewonderen en kennis maken met nieuwe leden. 

We hebben ook onze adverteerders uitgenodigd om bij deze meeting aanwezig te zijn om hun producten en diensten aan te bieden. Daarnaast krijgen de leden die de openingsmeeting bezoeken ook meteen het openingscadeau, dat nog even een verrassing blijft,  mee naar huis. Vergeet daarom niet je clubpas mee te nemen. Tevens is deze meeting aangewezen als locatie waar leden een zogenoemde kofferbak-sale kunnen houden. Nu weten we dat een Corvette bijna geen kofferbak heeft, maar het is maar dat u het weet! U kunt hier dus uw overbodige Corvette-gerelateerde spullen aanbieden aan andere leden.

Bij deze meeting hebben we geen toertocht georganiseerd. Maar mocht je een mooie route willen rijden naar E&R Classics dan kun je vanuit het noorden via het land van Heusden en Altena een van de gratis pontjes nemen over de Bergse Maas naar het bedrijventerrein waar E&R zit. Vanuit het zuiden kun je via de mooie natuurgebieden Boswachterij Dorst of de Loonse- en Drunense duinen rijden.

De lokatie van E&R Classics ligt pal aan de A59, afslag Waalwijk en is daardoor zeer goed bereikbaar. 

We hopen jullie weer in groten getale te mogen verwelkomen op deze meeting.