Heartbeat Corvette Club

Meeting Oost

Datum
Tijd
tot
Locatie

Corvette Factory
Griftsemolenweg 18b
8171 NS    Vaassen

Navigatie: Google Maps  | Waze

Over “The Corvette Factory” 

In 1989 schafte W. van der Waal zijn eerste Corvette aan.

De Corvette werd geïmporteerd en eenmaal bij aankomst bleek dat de auto in slechte staat verkeerde. Hierdoor besloot hij om de auto te gaan restaureren en dit te delen met de Corvette Club. Zij waren onder indruk van het werk van W. van der Waal en vroegen hem of hij aan andere auto’s wilde werken.

Na tientallen jaren van werken aan diverse Corvettes, werd het, ondanks dat W. van der Waal het niet wilde, toch tijd om wat langzamer aan te doen.

Hier stapte H. van der Waal in, als klein jongetje was hij er mee opgegroeid. Hij ondersteunde en hielp zijn vader daar waar nodig uiteraard. Niet wetende dat hij na verloop van tijd, ook vol overtuiging het bedrijf zou runnen.

Nu enkele jaren later is het zo uitgegroeid dat het niet meer Autobedrijf van Waal is maar zij samen een naam zijn geworden in de industrie genoemd ‘The Corvette Factory’.

Voor ons natuurlijk dé reden om onze leden eens kennis te laten maken met The Corvette Factory en dit jaar Meeting Oost ter plaatse te organiseren.

Natuurlijk is er voor een hapje en drankje gezorgd en is er volop gelegenheid om diverse Corvettes te bekijken met deze keer ook live muziek.

Tijdens deze meeting is niet in een tourrit voorzien.

Hopend op een prachtige meeting en een mooie opkomst!