Heartbeat Corvette Club

Meeting West

Datum
Tijd
tot
Locatie


Gedeputeerde Laanweg 43
1619 PB    Andijk

Navigatie: Google Maps  | Waze

Vorig jaar kregen wij een tip van HCC-lid Rob Mol om eens te overwegen een meeting te organiseren bij het Eendenmuseum in Andijk.

Na een eerste bezoek aan de locatie om de geschiktheid voor deze locatie te beoordelen is direct deze locatie vastgelegd voor de meeting op 21 mei 2023.

In dit museum staat een grote verzameling van het Franse merk, waaronder ook de  tweede eend die ooit van de band rolde. Er zijn verschillende uitvoeringen van dit merk te vinden, waaronder enkele befaamde Sahara uitvoeringen met 2 motoren en dus 4 cylinders!. 

En een 2CV met een V8 is natuurlijk zeldzaam, maar hij bestaat wel! De eigenaar van het museum heeft daarnaast ook een grote verzameling bromfietsen en andere Franse auto's.

Bijzonder zijn ook de aparte verzameling boeken, folders en treinbaan, de kleine één- en 2- persoons auto's en de auto's met en hun aparte kenmerken, zoals een Bugatti en zelfs een heuse Batman-mobiel.

We hopen jullie weer in groten getale te mogen verwelkomen op deze meeting zodat we samen de eendjes kunnen voeren bekijken.

 

Arton