Heartbeat Corvette Club

Meeting Zuid

Datum
Tijd
tot
Locatie


Eindhovenseweg-Zuid 57
5683 PW    Best

Navigatie: Google Maps  | Waze

Ook benieuwd hoe een barnfind C3 eruit ziet na een professionele poetsbeurt? Daar komen we op 1 oktober achter bij Stipt Polish Point, waar we de vervangende meeting Zuid zullen houden. Zoals jullie ongetwijfeld al hebben vernomen, kan op 27 augustus Meeting Zuid niet doorgaan wegens omstandigheden op de meeting locatie, Classic Park in Boxtel.

Classic Park geannuleerd 

Wij zijn direct aan de slag gegaan om een alternatieve meeting locatie te vinden, waarbij wij ondanks de korte voorbereidingstijd geen concessies hebben gedaan aan het programma en locatie van Meeting Zuid! 

Wij zijn dan ook uiterst verheugd om te kunnen melden dat Meeting Zuid plaats zal vinden op zondag 1 oktober aanstaande. De locatie is het indrukwekkende nieuwe hoofdkwartier van Stipt Polish Point in Best. 

Speciaal voor de HCC leden die met hun Corvette gekomen zijn is een gereserveerde parkeerplaats beschikbaar, welke met een slagboom is beveiligd. 

Aanvullend kunnen wij alvast een tipje van de sluier oplichten en verklappen wat  jullie die dag kunnen verwachten. Natuurlijk een gezellige samenkomst met een hapje en drankje. Maar ook een rondleiding door het bedrijf, waarbij ook de fabrieksnieuwe autocollectie van Rick van Stippent bezichtigd kan worden. En als kers op de taart zal ook een live "workshop" worden gegeven met een heuse demonstratie van de werkwijze, waarmee Stipt Polish Point zowel landelijke als internationale bekendheid heeft verkregen.  

C3 van Auto Oudewater 

En dat is nog niet alles…. een echte 1979 Corvette C3 Coupé barnfind, welke bijna 30 jaar onaangeroerd in een stoffige garagebox heeft gestaan, gaat de hoofdrol vervullen en zal een professionele reinigingsbeurt ondergaan. Het vuil, stof en aanslag ligt overal dik op deze auto, experts laten zien hoe een dergelijke klus zonder schade aangepakt dient te worden. Daarbij krijgen wij alle informatie over de eigenschappen van de gebruikte reinigingsmiddelen! Wij zijn net zo benieuwd als Auto Oudewater, die de Corvette beschikbaar heeft gesteld, hoe deze er straks na de behandeling eruit komt te zien! 

Over Stipt Polish Point 

Stipt Polish Point is een bekend autopoetsbedrijf in Best. In de komende editie van ons Heartbeat Magazine staat een uitgebreid interview met Paul van Stippent, maar dit zeggen ze er zelf over: 

“Een auto is immers niet een auto maar een schilderij. Als liefhebber wordt er nou eenmaal anders naar een auto gekeken en door ieder van hen ook anders beoordeeld. Vanuit dat opzicht ben ik 15 jaar geleden gestart met het ontwikkelen van methodieken ten behoeve van het restaureren en renoveren van auto’s. Deze passie is ontstaan uit uiterste perfectie en liefde voor auto’s. Het leuke aan Stipt Polish Point is dat wij de auto maken zoals deze in de folder stond. En dat heeft niets te maken met goed poetsen, deelrestauratie of volledige restauratie waarbij de originaliteit van de auto verdwijnt. Wij renoveren en restaureren in het kader van de originaliteit waarbij alle facetten aan bod komen. Het verschilt per auto wat van toepassing is. Wij nodigen u graag uit om nadere toelichting te geven”.

Met vriendelijke groet,

Rick van Stippent CEO

Arton