Heartbeat Corvette Club

Nationale Oldtimerdag Lelystad G

Dit is een gast-meeting. Geen officiële meeting van de Heartbeat Corvette Club, maar we zijn er wel!

Datum
Tijd
tot
Locatie


Boulevard Bataviahaven
Lelystad

Navigatie: Google Maps  | Waze

We zijn door de organisatie van de Nationale Oldtimerdag Lelystad gevraagd om een overzicht te maken van 70 jaar Corvette-geschiedenis. We zijn daarom op zoek naar clubleden die het leuk vinden om hier met hun Corvette aan mee te doen. Leden kunnen zich met alle generaties en bouwjaren via onze club aanmelden.

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor de Oldtimerdag. Als bezoeker ben je natuurlijk wel welkom.

De Nationale Oldtimerdag in Lelystad is het jaarlijks terugkerende evenement voor historische automobielen, dat plaatsvindt op de derde zondag in juni (vaderdag). Dit jaar is dat op zondag 18 juni.

Op de Bataviaboulevard, aan de oever van het Markermeer, staan tussen de Bataviahaven en Batavia Stad jaarlijks ruim 400 oldtimers klaar om te worden gejureerd op staat van originaliteit en om van start te gaan voor een toertocht. 

Voor het publiek is het evenement gratis toegankelijk met voldoende parkeerruimte in de omgeving. Jaarlijks telt deze grootste eendaagse oldtimermeeting in de Benelux ongeveer 22.000 bezoekers. 

Naast de volgens de internationale FIVA classificatie in leeftijdsklassen ingedeelde klassiekers is er een aanvullend programma met kijkobjecten, optredens, automobilia markt en bijpassende smaakvolle catering. 

Onze club is door de organisatie gevraagd om een selectie te maken van 70 jaar Corvette geschiedenis. Clubleden die zich met hun Corvette aanmelden en geselecteerd worden, kunnen dan gezamenlijk op een prominente, speciaal gereserveerde opstelplaats parkeren. Zo kan het publiek de rijke Corvette-historie zien en de 70 jaar modelontwikkeling zij aan zij bewonderen. 

Je kunt die dag bij je auto blijven om vragen van bezoekers te beantwoorden, of de auto afsluiten en Bataviastad Outlet Center, Batavialand of de Reddingsbootdag een bezoekje brengen.

De spelregels

  1. De HCC is geen organisator van dit evenement, wij zijn er als gast
  2. Er kunnen slechts een beperkt aantal Corvettes deelnemen
  3. De organisatie van de Nationale Oldtimer Dag en de HCC bepalen de acceptie
  4. De inschrijving en deelname zijn kosteloos
  5. Alleen als je bent ingeschreven voor dit evenement zal je Corvette (samen met 400 automobielen) worden gejureerd op staat van originaliteit en mag je deelnemen aan een toertocht van omstreeks 60 km.
  6. Bij Inschrijving via de HCC is er geen bouwjaar restrictie (Normaal tot 1970)
  7. Inschrijvingen dienen uitsluitend via het Heartbeat aanmeldformulier gedaan te worden, dus niet via de aanmelding op de website van de organisatie Nationale Oldtimerdag Lelystad.

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor de Oldtimerdag. Als bezoeker ben je natuurlijk wel welkom.

Normaal bezoek

Bezoekers zijn zonder aanmelding uiteraard ook van harte welkom. Deze zijn vrij om dit unieke auto evenement te komen bezoeken. Houdt er echter wel rekening mee dat je niet bij de opgestelde Corvettes kunt parkeren!