Heartbeat Corvette Club

Openingsmeeting

Datum
Tijd
tot
Locatie


Van Wijklaan 2
2678 NJ    De Lier

Navigatie: Google Maps  | Waze

Het meeting seizoen starten we dit jaar op een unieke locatie op de grens van Midden-Delfland en het Westland (De Glazen Stad), midden in de polder en langs het water.

De Tuinderij beschikt over vele unieke hilarische activiteiten waarmee iedereen, van jong tot oud, een onvergetelijke dag wordt bezorgd. Op 'De Wurft' kan men diverse spelen doen en rondstruinen door het museum met tal van oude brommers & nostalgische bezienswaardigheden en een kijkje nemen in de huiskamers (jaren 60/70 stijl).

De Tuinderij beschikt over voldoende parkeergelegenheid om alle Corvettes te parkeren en presenteren. Net als vorig jaar in Waalwijk gaan we ook dit jaar weer uit van een grote opkomst om na een lange winterperiode weer eens bij te praten en kennis te maken met nieuwe leden. Wij rekenen natuurlijk op een zonnige dag, waardoor we ook kunnen genieten aan het water, maar ook bij minder goed weer is het binnen goed toeven.

Neem vooral alvast eens een kijkje op de website van De Tuinderij.

Ook onze adverteerders worden weer uitgenodigd om bij deze meeting aanwezig te zijn om hun producten en diensten aan te bieden. Daarnaast krijg je als bezoekend clublid ook meteen het openingscadeau, dat nog even een verrassing blijft, mee naar huis. 

We hopen jullie weer in groten getale te mogen verwelkomen op deze meeting.

 

P.S. De nieuwe clubpas krijg je bij de ALV of de openingsmeeting. Ben je daar niet bij, dan wordt deze opgestuurd.

 

Arton