Heartbeat Corvette Club

ALV verplaatst naar 14 april

Gepubliceerd op

Best clublid,

Tot onze spijt moeten wij op het laatste moment de Algemene ledenvergadering van 24-03-2019 verplaatsen.

Wij hebben dit moeten besluiten omdat onze penningmeester, Elize de Heer, onverwachts is opgenomen in het ziekenhuis. Gelukkig gaat het alweer ietsje beter met Elize. De financiele stukken zijn een belangrijk onderdeel van de ALV en deze kunnen nu niet behandeld worden. We hebben daarom besloten om de ALV te verzetten.

De nieuwe datum die we gekozen hebben voor de Algemene ledenvergadering is nu zondag 14 april 2019. En we hopen om dan alle stukken op tijd gereed te hebben. We beginnen om 14.00 uur en de lokatie is onveranderd: Restaurant de Middenhof, Duetlaan 1-3, 3428 TA te Nieuwegein.

Tevens jullie aandacht voor het volgende: Wij zouden het heel prettig vinden om van zoveel mogelijk leden het e-mailadres te hebben om in een noodgeval als dit toch de leden snel te kunnen bereiken. Tevens kunnen wij daarmee op de kosten van een nieuwsbrief per post besparen.

Je kunt je e-mailadres doorgeven door een mailtje te sturen naar: ln.ettevroctaebtraeh@pahcstaamdil onder vermelding van je naam en lidnummer en het e-mailadres dat wij mogen gebruiken.

Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn omtrent de ALV, dan zullen we jullie via onze website, forum of facebookpagina op de hoogte houden, Check deze dus altijd voor je vertrekt naar de ALV of een meeting.

Met vriendelijke groet,
Marc Strien
Secretaris Heartbeat Corvette Club

Dutch Corvette Supplies Parts SpecialistArtonAutoschade W. vd Waal