Heartbeat Corvette Club

Nieuwe secretaris en meetingcoördinatoren gezocht

Gepubliceerd op

Secretaris

Onze huidige secretaris, Marc Strien, heeft aangeven dat hij zijn functie neer gaat leggen. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe kandidaat die deze taak op zich wil nemen.

We zijn Marc bijzonder dankbaar voor de vele jaren waarin hij zich heeft ingezet als bestuurslid en secretaris. Heb je interesse om deze functie in te vullen, stuur dan een mail naar ln.ettevroctaebtraeh@siraterces en meld je aan.

Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met Marc (telefoonnummer in het clubblad). Hij kan natuurlijk het beste uitleggen wat de functie van secretaris inhoudt en hoeveel tijd ermee gemoeid is. Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 12 april 2020 kun je ook eens komen praten met alle bestuursleden en een goed beeld krijgen van de werkzaamheden.

Meetingcoördinatoren

Wij zijn ook nog steeds op zoek naar twee meetingcoördinatoren voor de regio's Noord en Oost. Het gaat om het organiseren/aandragen van één meeting per jaar. Deze kan bestaan uit het bezoeken van een museum of bezienswaardigheid, het uitzetten van een toertocht door de omgeving of een andere leuke activiteit. Indien je dit wat lijkt neem dan contact op met Robert de Gelder via ln.ettevroctaebtraeh@sgniteem  

Dutch Corvette Supplies Parts SpecialistArtonAutoschade W. vd Waal