Heartbeat Corvette Club

Update corona-virus (3)

Gepubliceerd op

Beste leden,

Met het verbod op evenementen tot 1 september 2020 zijn helaas vrijwel alle meetings dit jaar komen te vervallen. Deze meetings zullen we verschuiven naar 2021.

Voorlopig gaan we er vanuit dat het vanaf 1 september weer mogelijk is om een meeting te organiseren. Daarom hebben we besloten om de oorspronkelijk geplande meeting (West) van 27 september te vervangen door een "jaarmeeting" op Borchland, waarmee dit tegelijk de openingsmeeting en afsluitende meeting van dit seizoen wordt. Tevens houden we op deze dag de ALV.

Alle info die we tot nu toe hebben over de jaarmeeting vind je op deze pagina. Eventuele updates zul je ook daar vinden.

Tevens hebben we een nieuwe voorzitter: Mang Yuan. Normaal gesproken wordt dit bekend gemaakt tijdens de ALV, maar deze heeft door de Corona-crisis nog niet plaats kunnen vinden. Meer informatie vinden jullie in de papieren nieuwsbrief die ieder lid een dezer dagen in de brievenbus kan verwachten.

Tenslotte nog even de vraag aan jullie om je e-mailadres door te geven aan de club. We kunnen jullie dan sneller (en goedkoper) op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen, zeker nu met het Corona-virus. Stuur daarvoor een mail naar ln.ettevroctaebtraeh@eitartsinimdanedel. Alvast bedankt,

Wees voorzichtig en blijf gezond,
Het bestuur

 

Dutch Corvette Supplies Parts SpecialistArtonAutoschade W. vd Waal