Heartbeat Corvette Club

En dit zijn de prijswinnaars!

Gepubliceerd op

De kennisquiz uit het Puzzel Prijzen Festival is een echte hersenkraker gebleken. Uit de reacties van de deelnemers leren we dat iedereen stevig heeft moeten zoeken naar mogelijke antwoorden. Uiteindelijk bleek ook geen van de inzenders alle antwoorden juist te hebben ingevuld.

Dat was natuurlijk ook niet erg, want het ging er niet om dat alle antwoorden goed moesten zijn maar hoe meer goed beantwoord hoe mooier. In ieder geval hebben we onderstaande clubleden blij kunnen maken met mooie prijzen:

Dennis Rosendaal kan weer wat aanschaffen voor zijn Corvette, hij heeft een cadeaubon ter waarde van 50,— gewonnen. Deze prijs is beschikbaar gesteld door Arton USA Cars & Parts

De door Automaten Revisie Ede beschikbaar gestelde Chevrolet Yakitori grill ter waarde van 295,— gaat naar Wilma Triepels. Wie gaat nu de sateetjes grillen, Wilma of Wim?

Auto Oudewater mag bezoek verwachten van Douwe Rozema als hij langskomt om de cadeaubon van maar liefst 100,- komt verzilveren.

Peter Luxwolda van Gratama en Luxwolda Classic Car Taxaties mag de Corvette van Theo Pepping aan een taxatie ter waarde van 170,— onderwerpen.

Harry Wesselingh kan zijn Corvette laten glimmen met de onderhoudsset die hij gewonnen heeft. Deze set Corvette onderhoudsproducten is beschikbaar gesteld door EPS uitlaten / USA engines en Millers Oils

Ivonne Kostense rijdt binnenkort samen met Leen van het Zeeuwse Nieuwerkerk naar Vaassen op de Veluwe om de Corvette Factory cadeaubon van maar liefst 250,— om te zetten in verdere Corvette perfectie. 

Wim Peters kan, als hij de sateetjes van Wilma op heeft, met de rode C3 naar Hoek van Holland. Corvette specialist Dream of America heeft een cadeaubon van 150,— voor hem klaarliggen

Garage Neet in Zevenhuizen heeft 50,— contant beschikbaar gesteld. Jerry Hengstz is de gelukkige winnaar van deze 50,— die hij dus vrij kan besteden.

Het Corvette C5 schaalmodel van Autobedrijf André Boer staat nu te pronken op de kast bij Marleen Balnikker. Zij heeft het oplossingenformulier ingevuld, Mario mag er vast ook naar kijken….

Mario van Leeuwen kan zijn Corvette aankleden met de Corvette accessoire set, beschikbaar gesteld door Corvette-parts Nieuwolda en Carmar.

Allemaal gefeliciteerd met deze mooie prijzen, in de volgende uitgaven van Heartbeat Magazine zullen we de foto’s en reacties plaatsen van de winnaars en hun prijzen en natuurlijk onze adverteerders die er mede voor gezorgd hebben dat we dit prijzenfestival konden organiseren. 

Dutch Corvette Supplies Parts SpecialistArtonAutoschade W. vd Waal