Heartbeat Corvette Club

Jouw Corvette op de clubpas van 2023?

Gepubliceerd op

Steel de show in 2023 en zet je Corvette op de nieuwe ledenpas! Deze zit er weer aan te komen en net als vorige keer willen we deze het komend jaar ook weer voorzien van een club-Corvette.

Elk jaar een nieuwe pas

Elk jaar ontvangen alle leden een nieuwe ledenpas, die in de loop van de jaren mooier en mooier is geworden. Tijdens één van de algemene ledenvergaderingen heeft het bestuur vragen gesteld over de ledenpas, omdat elk jaar een nieuwe pas ook kosten met zich meebrengt. De aanwezige leden gaven toen heel duidelijk aan dat de ledenpas erg gewaardeerd wordt en in feite ook een ‘collectors item’ is. We blijven dus elk jaar een nieuwe pas uitgeven omdat we de leden daar een plezier mee doen. Daarnaast is het natuurlijk een handige controle bij de activiteiten waarbij deze pas getoond moet worden, dan heb je een actuele pas nodig.

De lat ligt hoog

Omdat er maar één foto op de pas afgedrukt wordt, is het een beetje een lot uit de loterij als jouw foto gekozen wordt. Uiteraard hangt dat ook af van het aantal inzendingen en het kwaliteitsniveau daarvan. 

Heb je vorig jaar al een foto ingezonden? Stuur dan dit jaar ook weer een foto (mag dezelfde zijn) om opnieuw kans te maken! Als je twijfelt welke de mooiste is, mag je er ook wel 2 of 3 sturen ;-)

Pas-foto

Daarom hierbij een oproep aan alle leden, stuur een foto in van je Corvette en maak kans op de ereplaats op de ledenpas. De mooiste foto wordt geselecteerd en op de nieuwe pas afgebeeld. Uiteraard moet de foto geschikt zijn, dus voldoende pixels en uiteraard scherp. Daarnaast moet de Corvette mooi in beeld zijn, dus geen rommelige of drukke achtergrond en de foto moet natuurlijk goed op de pas passen (liever niet van te voren bijsnijden). Stuur snel een mooie foto op en wie weet ben je de gelukkige en staat jouw bolide te pronken op de nieuwe ledenpas. Met het insturen van je foto ga je automatisch akkoord dat de foto eventueel afgebeeld wordt op de ledenpas 2023 en dat er over de uitslag niet kan worden gecorrespondeerd.

Stuur je foto’s (met je naam en lidnummer) naar dit emailadres:

ln.ettevroctaebtraeh@sapbulc